Održan je seminar Self PR

slika

 

U subotu, 01. decembra, Centar za razvoj karijere organizovao je seminar Self PR koji je učenicima otkrio veštine ličnog PR-a, izgradnje prepoznatljivog imena i ukazao na zamke u koje možemo upasti ukoliko ne radimo na izgradnji personalnog brenda.

slikaPredavanje je držala Tamara Vučenović, urednik, autor i voditelj radio emisije Digitalne ikone, koja je na primeru jedne od najpoznatijih radio emisija objasnila kako izgleda proces izgradnje prepoznatljivosti brenda, pravilan način slanja poruke ciljanim javnostima i na koji način izgraditi pozitivan imidž.

Na seminaru su obrađene teme personalne promocije i niza aktivnosti koje vam stoje na raspolaganju, ukazano na greške lošeg PR-a, kako ih ispraviti, zatim koji su koraci kvalitetne promocije i koja je razlika između lične i promocije profesije.

Broj učesnika na seminaru je bio ograničen, a polaznici ITAcademy, BusiessAcademy i studenti ITS-a koji se nisu našli među najbržima i obezbedili svoje mesto na seminaru imali su mogućnost da ga prate putem Live streama. Svi oni preneli su nam svoje impreije i utiske o korisnosti seminara. Ovo su samo neki od njih.

 

NEKI OD UTISAKA SA SUBOTNJIH SEMINARA:


Čitav seminar je sam po sebi bio izuzetno zanimljiv, a lično smatram da je najbolja stvar na seminaru ipak primjer od Stiv Džobsa,.. Mislim da sam na seminaru dobio jako dobru i kvalitetnu zvjezdu vodilju. Naravno odnosi se i na samu predavačicu seminara. Puno hvala na pruženoj mogućnosti da odslušamo ovakav seminar.
Sanel Hodžić, polaznik ITAcademy

 

Predavanje je bilo savršeno i opušteno, mogu da iskoristim dosta pomenutog za PR svog projekta.
Anita Kekovikj, polaznica ITAcademy

 

Do sada sam internet doživljavao kao sredstvo zabave i razmene informacije, sada znam da mi se otvara jedna nova mogućnost za ličnu promociju i stvaranja imidža, ne samo preko "fejsa" nego uopšte.
Marko Djukić, polaznik BusinessAcademy 

 

 Žao mi je što nisam bila u mogućnosti da odslušam cijelo predavanje, jer je predavanje bilo veoma
zanimljivo i veoma stručno obradjeno. Najviše mi se dopalo kako je obrazložena suština personalnog brendinga.
Zorica Rakočević, polaznica BusienssAcademy

 

slikaNaučio sam na koji način najbolje mogu kreirati lični brend; na sta posebno obratiti pažnju; kako koristiti društvene mreže na pravi način... Mislim da je održani seminar pruzio sasvim dobre informacije, veoma primenjive. Takođe, mislim da ne postoji ono sto bih smatrao suvisnim u toj interpretaciji. Sasvim sam zadovoljan dobijenim informacijama.
Ivan Kostović, polaznik ITAcademy


Dopala mi se jasnoća izražavanja, konkretnost i primeri iz iskustva predavaca. Ne bih nista posebno menjala što se tiče predavača, jedino sto mislim da bih bilo dobro jeste, da online slušaoci dobiju mogucnost da postavljaju pitanja u toku predavanja.
Brankica Bogovac, polaznica BusienssAcademy


Odlična prezentacija podržana iskustvenim znanjima predavača. Insistiranje na etičkim principima PR promocije u poslu, kao i u svakodnevnom životu. Ništa ne bih menjala.
Olivera Mišić, polaznica BusienssAcademy


Dopalo mi se to što je predavač edukovan, što voli svoj posao, što odmjereno pohvali sebe i svoje kolege, saradnike za dobro obavljen posao, što sam čuo nešto novo na tu temu, a mislio sam da je to samo pojam, što smo dobili pisani materijal na tu temu. Mislim da bi trebalo više komunicirati sa posjetiocima kroz praktične primjere, različita iskustva na zadatu temu.
Dejan Rašić, polaznik ITAcademy

DOGAĐAJI

Citat dana

Mi zapravo znamo ako malo znamo. Sa znanjem raste i sumnja.
Johan Volfgang Gete

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: