Održan je seminar za nove poslovne uspehe

Prethodne subote, 25. avgusta, imali ste priliku da prisustvujete sjajnom seminaru: "3 u 1 - seminar za nove poslovne uspehe".

Ovu kompleksnu edukativnu subotu otvorio je predavač Nemanja Davidović govoreći o organizaciji koja uči, načinu na koji ohrabriti ljude u organizaciji na učenje i kako na taj način podići moral i produktivnost ljudi u okviru kompanije.

Sledeća tema, koju je na vrlo praktičan i zanimljiv način izneo predavač Bojan Donević, upoznala je učesnike seminara sa savremenim metodama upravljanja projektima, objasnila PMI metodu i njegovu važnost bez obzira na delatnost.

Za kraj, Ana Mirković je odgovorila na pitanje zašto komunikacija preko društvenih medija, šta su sve omogućile društvene mreže i koliko se takva komunikacija razlikuje od tradicionalnih kanala. Kako ove promene iskoristiti u poslovanju.

 

UTISCI SA SEMINARA:

Zanimljive su teme, odlični predavači, prijatan prostor

"Bilo mi je korisno da čujem od svake teme ponešto, naročito za buduće aktivnosti, naći će svoju primenu. Planiram da promenim radno mesto i firmu pa su mi mi posebno zanimljive teme: Učenje i Upravljanje projektima. Sve je bilo odlično, dopalo mi se. Zanimljive su teme, odlični predavači, prijatan prostor."
Snežana Sekulić, učesnik na seminaru

Praćenje seminara online je vrhunac komfora

"Ovakav vid praćenja seminara omogućava da predavanja slušamo kao da smo prisutni u sali, a mi smo negde gde je naše fizičko prisustvo mnogo potrebnije. Hvala svima koji su učestvovali u realizaciji korisnog seminara, očekujem da će ovakvih seminara biti i u budućnosti."
Smilja Pejović, polaznik BusinessAcademy

Mnogo korisnih stvari kroz odličan način praćenja

"Saznala sam mnogo korisnih stvari u vezi sa upravljanjem prijektima. Dopada mi se nacin predavanja i mogucnost da mogu da se prate i putam online."
Rada Branisavljevic, polaznik BusinessAcademy

Divna organizacija uz konkretne informacije

"Dobio sam korisne informacije koje će mi pomoći u daljem radu. Pre svega su mi se svideli organizacija seminara, tehnička opremljenost, ambijent..."
Ivan Vujović, učesnik seminara

Odlični prezenteri, sjajna zanimanja

"Naučila sam na koji način teče proces osmišljavanja sadržaja koji se prezentuje  putem društvenih mreža i koje su posledice oglašavanja na društvenim mrežama, na koji način teče proces upravljanja projektima, kakvi su načini za profesionalno usavršavanje u menadžmentu, koje su mogućnosti, kako se pravi privlačna prezentacija, da u menadžmentu postoji ideja restrukturacije mentalnih modela itd. Sjajna mi je bila prezentacija sopstvenog projekta Bojana Donevića i vrsta zanimanja kojom se Ana Mirković kao psiholog bavi, što mi je otvorilo um da i samo razmislim o mogućnostima (brojnijim nego što sam mislila)."
Mina Miljković, učesnica seminara


Nezaboravan interkulturalni događaj

"Nemanja Davidović se potrudio i uspeo da prisutnima priredi nezaboravan intelekturalni ugođaj koji zaslužuje najvišuocenu. Bojan Donević predstavlja prijatno osveženje, jer je u pitanju stručnjak sa obimnim profesionalnim iskustvom u upravljanju projektima, kako u domaćoj privredi, tako i van granica naše zemlje a Ana Mirković je uspešno povukla paralelu između tradicionalnih i savremenih medija, objasnivši uzrok postepenog nestajanja prvopomenutih. Vredelo je odvojiti još jedno subotnje prepodne za predavanja prepuna kvalitetnih i interesantnih sadržaja."
Sandra Karan, učesnica seminara
 

DOGAĐAJI

Citat dana

Obrazovanje je jednostavno duša zajednice kada se prenosi sa generacije na generaciju.
Žilbert K. Čelsterton

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: