Održan seminar Dokazane metode za brzo pronalaženje dobrog posla

 
Seminar

Prethodne subote, 24. novembra, Centar za razvoj karijere organizovao je seminar o tome kako se postaje najbolji izbor poslodavca, i to u svim fazama selekcionog procesa.

Seminar je bio podeljen u tri predavanja, koje hronološki prate faze traženja posla.

Prvo predavanje održala je Jelena Jevtić, starija prodajna savetnica na najposećenijem sajtu za zapošljavanje - poslovi.infostud.com. Jelena je objasnila šta se podrazumeva pod aktivnim traženjem posla i govorila o koracima koji značajno povećavaju šanse za posao.

O tome kako se priređuju kvalitetna radna biografija i propratno pismo, demonstrirala je tokom drugog predavnaja Dušica Vuković, urednica dela sajta Infostud čiji sadržaj obuhvata savete za pronalaženje posla, razvoj ličnosti i karijerno usavršavanje.

Treće i završno predavanje vodila je Ana Ćorović, HR menadžerka kompanije LINK group koja se specijalizovala za selekciju i regrutaciju kandidata. Ana je otkrila kako bi kandidat trebalo na nastupi na razgovoru za posao, na koji način da predstavi svoja znanja, želje i ambicije, ali i da sazna informacije o radnoj poziciji koje nisu navedene u oglasu.

Učesnici seminara podelili su sa nama utiske o tome koliko je ovaj seminar bio koristan za njihov napredak u karijere. Pročitajte neke od utisaka:

 

NEKI OD UTISAKA SA SUBOTNJIH SEMINARA:


SeminarSva tri dela seminara, bili su edukativni, ali najviše mi se dopalo  predavanje Ane Ćorović, jer je sjajno objasnila kako razmišljaju  poslodavci i koji je najbolji način da se pripremimo za buduće intervjue. Seminar je bio kvalitetno organizovan, ne bih nista  izmenila.
Aleksandra Jagodić, polaznica BusinessAcademy

Otklonio sam neke nedoumice  u vezi pisanja CV-ja.a bilo je i dosta korisnih informacija o samom razgovoru za posao. Kao i obično, i ovaj  put mislim da je seminar bio odličan, sa dosta korisnih informacija.Ja zaista ništa ne bih menjao.Hvala vam na svemu i samo napred.  
Nenad Cvetković, polaznik ITAcademy

Seminar mi se izuzetno dopao, predavači su bili posebno zanimljivi, jer su  iznosili mnoštvo svojih  iskustava, što kad su sami bili u potrazi za  poslom, što kada su učestvovali u selekciji ili bili u prilici da podele savete i iskustva sa drugima. Sadžajno i dinamično. Ne bih ništa posebno menjala, to je tema koja je uvek otvorena bilo da prvi put tražimo  posao, ili pak tražimo posao kojim ćemo učiniti korak napred u svojoj  karijeri. Svaki novi, koristan savet jeza svakog dragocen,  posebno danas kada se susrećemo sa sve većom  konkurencijom na tržištu rada.
Tatjana Kovačević, polaznica BusinessAcademy

Dobila sam potvrdu o izgledu forme CV-a prilikom konkurisanja na inostrane  oglase, objašnjenje zašto je slika potrebna da se nađe u CV-u, kao i  kako odgovoriti na nezgodna pitanja tokom intervjua. Na seminaru je  korišćeno dosta primera iz prakse što mi se vrlo dopalo, takođe predavači su stručni i relevantni što svim informacijama dodatno daje na značaju.
Jelena Jovanović, polaznica BusinessAcademy

Na seminaru sam stekao vredne savete koje će mi pomoći u boljoj  organizaciji prilkom apliciranja za buduća radna mesta. Počev od toga kako da pripremim neophodnu dokumentaciju (CV, diplome, itd.), pa sve do samog načina konkurisanja i načina kako se ponašati i nastupiti na  razgovoru sa poslodavcem.Sve je bilo odlično, u mnogo čemu su  prevaziđena moja očekivanja, tako da ništa ne bih menjao.
Milan Mrdalj, polaznik ITAcademy

Sve što je izloženo na sva tri seminara jako će mi biti korisno u budućem traženju posla. Najviše  mi se dopalo što su predavači svoja predavanja formirali na osnovu  ličnog iskustva, svoje prakse i iz stvarnog života. Dobro je i što se  mogu preuzeti materijali sa svim informacijama sa predavanja.
Ljubica Marković, polaznica ITAcademy

DOGAĐAJI

Citat dana

Poslovni ambijent ne postaje snažan zahvaljujuci radnoj snazi ili sirovinama, već zahvaljujući stalnom i intenzivnom učenju.
Piter Druker

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: