Održan seminar Dokazane metode za brzo pronalaženje dobrog posla

 
Seminar

Prethodne subote, 24. novembra, Centar za razvoj karijere organizovao je seminar o tome kako se postaje najbolji izbor poslodavca, i to u svim fazama selekcionog procesa.

Seminar je bio podeljen u tri predavanja, koje hronološki prate faze traženja posla.

Prvo predavanje održala je Jelena Jevtić, starija prodajna savetnica na najposećenijem sajtu za zapošljavanje - poslovi.infostud.com. Jelena je objasnila šta se podrazumeva pod aktivnim traženjem posla i govorila o koracima koji značajno povećavaju šanse za posao.

O tome kako se priređuju kvalitetna radna biografija i propratno pismo, demonstrirala je tokom drugog predavnaja Dušica Vuković, urednica dela sajta Infostud čiji sadržaj obuhvata savete za pronalaženje posla, razvoj ličnosti i karijerno usavršavanje.

Treće i završno predavanje vodila je Ana Ćorović, HR menadžerka kompanije LINK group koja se specijalizovala za selekciju i regrutaciju kandidata. Ana je otkrila kako bi kandidat trebalo na nastupi na razgovoru za posao, na koji način da predstavi svoja znanja, želje i ambicije, ali i da sazna informacije o radnoj poziciji koje nisu navedene u oglasu.

Učesnici seminara podelili su sa nama utiske o tome koliko je ovaj seminar bio koristan za njihov napredak u karijere. Pročitajte neke od utisaka:

 

NEKI OD UTISAKA SA SUBOTNJIH SEMINARA:


SeminarSva tri dela seminara, bili su edukativni, ali najviše mi se dopalo  predavanje Ane Ćorović, jer je sjajno objasnila kako razmišljaju  poslodavci i koji je najbolji način da se pripremimo za buduće intervjue. Seminar je bio kvalitetno organizovan, ne bih nista  izmenila.
Aleksandra Jagodić, polaznica BusinessAcademy

Otklonio sam neke nedoumice  u vezi pisanja CV-ja.a bilo je i dosta korisnih informacija o samom razgovoru za posao. Kao i obično, i ovaj  put mislim da je seminar bio odličan, sa dosta korisnih informacija.Ja zaista ništa ne bih menjao.Hvala vam na svemu i samo napred.  
Nenad Cvetković, polaznik ITAcademy

Seminar mi se izuzetno dopao, predavači su bili posebno zanimljivi, jer su  iznosili mnoštvo svojih  iskustava, što kad su sami bili u potrazi za  poslom, što kada su učestvovali u selekciji ili bili u prilici da podele savete i iskustva sa drugima. Sadžajno i dinamično. Ne bih ništa posebno menjala, to je tema koja je uvek otvorena bilo da prvi put tražimo  posao, ili pak tražimo posao kojim ćemo učiniti korak napred u svojoj  karijeri. Svaki novi, koristan savet jeza svakog dragocen,  posebno danas kada se susrećemo sa sve većom  konkurencijom na tržištu rada.
Tatjana Kovačević, polaznica BusinessAcademy

Dobila sam potvrdu o izgledu forme CV-a prilikom konkurisanja na inostrane  oglase, objašnjenje zašto je slika potrebna da se nađe u CV-u, kao i  kako odgovoriti na nezgodna pitanja tokom intervjua. Na seminaru je  korišćeno dosta primera iz prakse što mi se vrlo dopalo, takođe predavači su stručni i relevantni što svim informacijama dodatno daje na značaju.
Jelena Jovanović, polaznica BusinessAcademy

Na seminaru sam stekao vredne savete koje će mi pomoći u boljoj  organizaciji prilkom apliciranja za buduća radna mesta. Počev od toga kako da pripremim neophodnu dokumentaciju (CV, diplome, itd.), pa sve do samog načina konkurisanja i načina kako se ponašati i nastupiti na  razgovoru sa poslodavcem.Sve je bilo odlično, u mnogo čemu su  prevaziđena moja očekivanja, tako da ništa ne bih menjao.
Milan Mrdalj, polaznik ITAcademy

Sve što je izloženo na sva tri seminara jako će mi biti korisno u budućem traženju posla. Najviše  mi se dopalo što su predavači svoja predavanja formirali na osnovu  ličnog iskustva, svoje prakse i iz stvarnog života. Dobro je i što se  mogu preuzeti materijali sa svim informacijama sa predavanja.
Ljubica Marković, polaznica ITAcademy

DOGAĐAJI

Citat dana

Samo čovek koji ništa ne uči, nikada ne greši.
Teodor Ruzvelt

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: