Održan seminar: Društvene mreže - karakteristike i primene

U subotu, 22. juna, u organizaciji Centra za razvoj karijere i agencije Homepage, održan je seminar: Društvene mreže - karakteristike i primena. Predavači su bili Miloje Sekulić, partner i E-PR manager, Aleksandar Radukin, partner i Social Media Marketing Manager i Mihaela Turner, Account Executive. Nadamo se da ste uživali prateći seminar i da ste naučili mnogo toga što će vam koristiti u daljem usavršavanju kako na ličnom, tako i na profesionalnom planu.

Materijale sa seminara možete preuzeti na linku u nastavku:

Neki od utisaka sa seminara:

Opuštenost u radu i prezentacija koja te navodi na razmišljanje. Ni na jednom drugom mestu nisam dobio ovako sažetu informaciju o mogućnostima društvenih mreža.
Borivoj Dragomirović, učesnik seminara

Predavanje je bilo zanimljivo i poučno. Svaka čast predavačima, bili su odlični.
Denis Dumonjić, polaznik BusinessAcademy

Seminar je odlično organizovan. Ja sam ga pratila preko live streama, nije bilo nikakvih tehničkih smetnji. Zaista, sve pohvale! Pohvale i predavačima, što su pristupili na tako opušten način, obraćali se ljudima bez upotrebe nekih teško razumljivih termina, uz prisutan humor, što je održavalo pažnju nas slušalaca. Odlican seminar! Hvala!
Nadežda Cvetković, polaznica ITAcademy

Odlična sva tri predavanja. Već sam bila na jednom sličnom predavanju gde su bili predavači iz agencije Homepage. Sve pohvale za temu seminara i izbor predavača.
Jelena Kecić, učesnica seminara

Seminar mi se u celosti dopao. Veoma je dobro što su tri predavača učestvovala i što je svako u svom segmentu izneo ono što ima da kaže na živopisan način, potkrepljen kroz aktuelne primere. Učešće tri predavača je doprinelo i dinamici, razbilo je monotoniju koja je mogla nastati tročasovnim trajanjem seminara. Takođe, vidi se da su se međusobno lepo usaglasili, komunicirali i međusobno, kao tim, ali i sa učesnicima seminara. Zaista bih pohvalila dobru pripremljenost predavača koji su na živopisan i efikasan način preneli sve što je za početak potrebno znati. Čestitam.
Ljiljana Mrđa, polaznica ITAcademy

Najviše mi se dopalo na seminaru to što su predavači uzimali primere iz ličnog života.
Tanja Crnobrnja, učesnica seminara

Vrlo sam zadovoljan seminarom, bilo je korisno, a atmosfera je bila prijatna.
Saša Antonijević, učesnik seminara


DOGAĐAJI

Citat dana

Samo čovek koji ništa ne uči, nikada ne greši.
Teodor Ruzvelt

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: