Ovog puta – Centar za razvoj karijere organizovao je 3 seminara

U subotu, 14. decembra, u organizaciji Centra za razvoj karijere, održan je seminar na teme: Emocionalna inteligencija u liderstvu, Precenjenost akcija i Merenje vrednosti brenda i specifični načini brendiranja. Predavači su bili magistar Sanja Vavan Vučeljić, Nikola Bulajić i Jelena Aleksandrić. Nadamo se da ste uživali prateći ovaj seminar, kao i da vam je doneo nova znanja koja će vam koristiti u daljem usavršavanju kako na ličnom, tako i na profesionalnom planu.

Materijale sa seminara možete preuzeti na linkovima u nastavku:

seminar

Neki od utisaka sa seminara:

Predavanja su me zainteresovala i podstakla da naučim nešto više iz sve tri oblasti današnjeg seminara. Predavanja su interesantna, u teorijskom smislu savremena, uz  primere iz prakse, daju smernice studentima iz kojih oblasti treba da prošire svoja znanja kako bi bili uspešniji u poslu kojim se bave ili nameravaju da se bave.
Gordana Mladenović, polaznica BusinessAcademy

Ako posmatram Emocionalnu inteligenciju i Brend menadžment, oni predstavljaju blagu nadogradnju mog postojećeg znanja na te teme, s tim da je gospodin Bulajić zaista ušao u detalje i pružio neke informacije koje sam prvi put čuo, iako sam izučavao tu temu. Prvi i treći kurs su uopšteni, što ne znači da nisu dobri, nego su meni već poznati, dok je drugi bio bolji. Ali generalno, sva tri su bila super, predavači odlični, ocena 5.
Uroš Tamindžija, učesnik seminara

Naučio sam mnogo toga što bi mogao da primjenim u svom budućem poslu. Naučio sam o  brendovima, domaćim i stranim. Predavanja su bila odlična, ne bih ništa mijenjao. Svaka čast predavačima.
Denis Dumonjić, polaznik BusinessAcademy

Na seminaru su mi najzanimljiviji bili primeri iz prakse i konkretne situacije u kojima su se predavači našli i kako su ih rešili.
Milica Bilbija, učesnica seminara

Odlično, dobro, profesionalno organizovano. Najviše mi se dopalo predavanje Merenje vrednosti brenda i i specifični načini brendiranja.  Mnogo detaljno i dobro objašnjeno.
Daniela Gjorgievski, učesnica seminara

 

DOGAĐAJI

Citat dana

Lepo je misliti, još lepše znati, a najlepše je promatrati.
Johan Volfgang Gete

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: