Održan seminar: Game Developing - Kako pokrenuti biznis sa kompjuterskim igrama?

U subotu, 21. marta, u organizaciji Centra za razvoj karijere, održan je seminar na temu „Game Developing - Kako pokrenuti biznis sa kompjuterskim igrama?”. Predavači su bili Nemanja Krstić i Vladimir Perić. Nadamo se da ste uživali prateći ovaj seminar, kao i da vam je doneo nova znanja koja će vam koristiti u daljem usavršavanju, kako na ličnom tako i na profesionalnom planu.

Game Developing

Materijale sa seminara možete preuzeti u nastavku:

U nastavku možete pročitati utiske učesnika sa seminara.

„Jako sam zadovoljan seminarom! Predavači su bili veoma stručni i razumljivi, i sa zadovoljstvom sam pratio predavanje. Naučio sam dosta o planiranju projekata, načinu njihovog reklamiranja i plasiranja na tržište.”
Bojan Mandić, polaznik ITAcademy

„Predavanje je lepo pripremljeno, tema izlaganja mi se dopala, imao sam vremena i da razmišljam, a ne samo da memorišem… ”
Dragojle Romandić, polaznik ITAcademy

„Pored samog sadržaja seminara, najviše mi se dopala spremnost predavača da komuniciraju sa publikom, da saslušaju pitanja i daju odgovore i savete. Naučio sam gde se često javljaju greške u poslu Game Developera, kao i kako ih izbeći.”
Aleksandar Đorđić, polaznik ITAcademy

„Predavači su puni iskustva, i time su dosta doprineli boljem razumevanju prezentovane teme. Naučio sam kako izgleda koncept izrade biznis plana koji je vezan za gaming industriju.”
Srđan Mijušković, student ITS-a

„Sve je bilo odlično objašnjeno, predavači su sjajni, vidi se da su veoma iskusni na tom polju. Jako interesantna tema i oblast za mene! Naučio sam dosta o procesu kreiranja igara, ali je za mene to još uvek mali nivo znanja za neke ozbiljnije projekte.”
Filip Mirjanić, učesnik seminaraDOGAĐAJI

Citat dana

Samo čovek koji ništa ne uči, nikada ne greši.
Teodor Ruzvelt

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: