Održan seminar: Game Developing - Kako pokrenuti biznis sa kompjuterskim igrama?

U subotu, 21. marta, u organizaciji Centra za razvoj karijere, održan je seminar na temu „Game Developing - Kako pokrenuti biznis sa kompjuterskim igrama?”. Predavači su bili Nemanja Krstić i Vladimir Perić. Nadamo se da ste uživali prateći ovaj seminar, kao i da vam je doneo nova znanja koja će vam koristiti u daljem usavršavanju, kako na ličnom tako i na profesionalnom planu.

Game Developing

Materijale sa seminara možete preuzeti u nastavku:

U nastavku možete pročitati utiske učesnika sa seminara.

„Jako sam zadovoljan seminarom! Predavači su bili veoma stručni i razumljivi, i sa zadovoljstvom sam pratio predavanje. Naučio sam dosta o planiranju projekata, načinu njihovog reklamiranja i plasiranja na tržište.”
Bojan Mandić, polaznik ITAcademy

„Predavanje je lepo pripremljeno, tema izlaganja mi se dopala, imao sam vremena i da razmišljam, a ne samo da memorišem… ”
Dragojle Romandić, polaznik ITAcademy

„Pored samog sadržaja seminara, najviše mi se dopala spremnost predavača da komuniciraju sa publikom, da saslušaju pitanja i daju odgovore i savete. Naučio sam gde se često javljaju greške u poslu Game Developera, kao i kako ih izbeći.”
Aleksandar Đorđić, polaznik ITAcademy

„Predavači su puni iskustva, i time su dosta doprineli boljem razumevanju prezentovane teme. Naučio sam kako izgleda koncept izrade biznis plana koji je vezan za gaming industriju.”
Srđan Mijušković, student ITS-a

„Sve je bilo odlično objašnjeno, predavači su sjajni, vidi se da su veoma iskusni na tom polju. Jako interesantna tema i oblast za mene! Naučio sam dosta o procesu kreiranja igara, ali je za mene to još uvek mali nivo znanja za neke ozbiljnije projekte.”
Filip Mirjanić, učesnik seminaraDOGAĐAJI

Citat dana

Radi danas i završi danas!
Donald Cen