Održan seminar: Kako da pokrenete blog koji će da vam donosi zaradu?

U subotu, 6. februara, u organizaciji Centra za razvoj karijere, održan je seminar na temu „Kako da pokrenete blog koji će da vam donosi zaradu?”. Predavač je bio Miloš Petrović. Nadamo ste da ste uživali prateći ovaj seminar, kao i da vam je doneo nova znanja koja će vam koristiti u daljem usavršavanju, kako na ličnom tako i na profesionalnom planu.

mi

Materijal sa seminara možete preuzeti u nastavku:

U nastavku možete pročitati utiske učesnika sa seminara.


sandra„Predavač je držao pažnju celo predavanje, komunikacija sa slušaocima je bila savršena. Saveti su nesebični, i vrlo konkretni. Jako mi se dopao optimizam u smislu padni ali ustani i nastavi dalje, vrlo dobar savet. Kao i momenat gde se potencira na iskrenosti u pisanju bloga kao ključnim u uspehu.”
Sandra Lovrić, učesnik seminara

 

 


„Najviše mi se dopalo iskustvo predavača, koji potpuno vlada materijom i ima odgovore na sva postavljena pitanja. Način na koji se pokreće blog koji se želi komercijalizovati, sa savetima stručnjaka koji je otvoreno govorio o neuspesima, koji su ga doveli do uspeha.”
Srdjan Đorđević, učesnik seminara


„Apsolutno korisno i sveobuhvatno predavanje, sada znam kako da pokrenem blog, održavam, ali i zaradim. odlično!”
Monika Pejčić, učesnik seminara


„Dosta korisnih informacija vezanih za sam blog kao i podrška pri pokretanju ličnog bloga. Pristup klijentina u smislu iskrenog pisanja koji se pokazuje daleko efikasniji od promovisanja nekih robnih marki u smislu kako su baš oni najbolji...”
Dušan Oljačić, polaznik ITAcademy


„Ovo je bio prvi put da pratim neki od vaših seminara, ne zato sto mi prethodne teme nisu bile zanimljive, već više zbog nedostatka slobodnog vremena. Veoma sam zadovoljan. Najviše su mi se svidele dve, verovatno i najvažnije stvari. Prvo: Miloš je odličan predavač, dobro organizovan, zanimljiv, umeo je da drži pažnju čitavih 2 1/2 sata, sa dobrim znanjem iz oblasti o kojoj je pričao. Drugo: sadržaj predavanja je bio upravo onakav kakav sam želeo da bude. Taman da presložim kockice prethodnog znaja i iskustva i otvorim neka nova pitanja i ideje za dalje.”
Slobodan Savić, učesnik seminara


„Najviše mi se dopao način na koji predavač ukazuje na moguće greške i kako pritom daje pravu informaciju kako i šta da se radi sa blogom.”
Dragan Stojanović, polaznik ITAcademy


selena„Dopala mi se stručnost predavača, dinamičnost izlaganja i najviše to što je sve što je izneo potkrepio primerima iz prakse i na osnovu sopstvenog iskustva. Naučila sam koncept pisanja bloga, načine zarade putem bloga, kao i način funkcionisanja digitalnog i content marketinga.”
Selena Radović , učesnik seminara

 

 


mt„Najviše mi se dopalo to što se predavač pozivao na lično iskustvo i davao je realne primere, pa smo na osnovu toga mogli da steknemo pravu sliku onoga na šta treba da obratimo pažnju kod pokretanja bloga, kao i onog što nas u tom procesu ocekuje. Naučila sam osnovne korake pokretanja bloga i načine zarade. Veoma mi je bio koristan deo priče oko domena i hostinga, kao i oko Google analitike. Međutim, po meni, najvažniji saveti koje nam je predavač dao su: biti iskren, biti svoj i biti veran pre svega sebi, pa zatim i čitaocima bloga.”
Milja Tasić, polaznica ITAcademy

DOGAĐAJI

Citat dana

Mi zapravo znamo ako malo znamo. Sa znanjem raste i sumnja.
Johan Volfgang Gete

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: