Održan seminar: Kako da prodate sve što poželite?

U subotu, 7. juna, u organizaciji Centra za razvoj karijere, održan je seminar na temu „Kako da prodate sve što poželite?”. Predavač je bila Mirjana Gomilanović. Nadamo se da ste uživali prateći ovaj seminar, kao i da vam je doneo nova znanja koja će vam koristiti u daljem usavršavanju, kako na ličnom tako i na profesionalnom planu.

Materijale sa seminara možete preuzeti na linku u nastavku:

slikaDopao mi se način predavanja i slike sa vizuelnog gledišta iz perspektive predavača prema ovom vremenu. Ništa ne bih menjao. Shvatio sam da uvek treba biti optimista i pokušati upijati u sebe što više toga da to bude „jedno povezano telo”. Izuzetno je važno naučiti kako slušati i koristiti jezik, kao poslodavac, samim tim – neophodno je da imamo empatiju prema drugoj osobi.
Na budećem projektu bih mogao primeniti mnogo načina za dobijanje rešenja lakšeg poslovanja, samim tim i bolju saradnju kao pojedinac ili kao grupa. Dobro bih razmislio, te sa svakim pojedinačnim korakom bih pokušao da idem što sigurnije!
Almir Sulejmanovic, polaznik BusinessAcademy

Sve pohvale za predavača za jedno zanimljivo i poučno predavanje. Najviše mi se dopao njen način izlaganja teme. Sviđa mi se što je govorila o ključnim vrednostima i veštinama koje treba da se poseduju kako bi se ostvario uspeh u bilo kom segmentu života. Fokusiraću se više na slušanje svog sagovornika i zapažanje onoga što on govori i pokazuje i radiću više na emocionalnoj inteligenciji.
Jelena Zobenica, učesnik seminara

Seminar mi je pružio dosta informacija koje će mi biti potrebne! Naučio sam da nije samo prodavati da bi se prodavalo, jer prodavanje je umetnost! Mnogo mi se dopala rečenica „Ja sam prodavac”, za koju mislim da je izuzetno bitna da se shvati da bi se moglo dalje sa uspehom i voljom prodavati.
Igor Medovarski, polaznik ITAcademy

Veoma mi se dopada način izlaganja i  „drugi pogled” na prodaju kao konačnu svrhu svakog proizvoda. Kroz predavanje sam preispitivao neke svoje stavove. Učim da bih što bolje prodao na tržištu, jer od toga zavisim.
Milan Sušić, učesnik seminara

Predavač je bio odličan, struktura predavanja isto tako. Čula sam vrlo korisna saznanja o tome kako prodati bilo koji proizvod, važnost povezivanja sa kupcem i razumevanje psihologije kupca.
Jasna Hujić, polaznica ITAcademy

Najviše mi se dopala snaga motivisanja i inspirisanja drugih koje je predavač pokazao. Naučila sam da je samopouzdanje ključno za uspeh u prodaji.
Ljiljana Svilar, učesnica seminara

Mirjana Gomilanović je divan predavač, pripovedač koji veoma jasno prenosi poruke i znanje. Uživala sam na predavanju i mnogo naučila. Hvala što ste nam pružili mogućnost da i mi budemo deo takvih priča.
Slavica Raković, učesnica seminara

Najviše mi se dopalo to što se seminar odnosio na praktičnu primenu znanja i tehnika prodaje, bez teoretisanja. Jasno i koncizno. Izuzetno zanimljivo. Pružio mi je novi pogled na termin i posao prodaje. Trenutno sam nezaposlena, ali vidim da ću i u svakodnevnim dešavanjima moći da primenim neka saznanja.
Jasmina Golubov, polaznica BusinessAcademy

DOGAĐAJI

Citat dana

Mi zapravo znamo ako malo znamo. Sa znanjem raste i sumnja.
Johan Volfgang Gete

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: