Održan seminar: Kako da zapamtite baš sve?

U subotu, 8. februara, u organizaciji Centra za razvoj karijere, održan je seminar na temu „Naučite da učite, brzo - efikasno - lako”. Predavač je bio Branislav Maričić. Nadamo se da ste uživali prateći ovaj seminar, kao i da vam je doneo nova znanja koja će vam koristiti u daljem usavršavanju, kako na ličnom tako i na profesionalnom planu.

Materijale sa seminara možete preuzeti na linku u nastavku:

slika

Neki od utisaka sa seminara:

Predavanje u kome učestvuju i slušaoci je vrlo korisno, jer omogućava da na ličnim primerima primenimo ono što učimo na predavanju. Na takvim predavanjima predavač može da skrene pažnju na eventualne greške prilikom primene naučenog sadržaja. Kako postaviti sebi ciljeve, kako isplanirati korake do postizanja cilja, kako spoznati svoje želje... To je deo onoga što ću koristiti u svom životu (poslu, porodici...). Takođe, korisni su i sajtovi na koje nas je uputio predavač.
Danijela Grujić, student ITS-a

Dopalo mi se predavanje! Imao sam priliku da upoznam nekoga ko daje konkretnu primenu onoga što čitamo u raznim knjigama, tu kariku, početak i kraj koji nedostaju u knjigama. Bio bih radostan ako bih imao priliku da ponovo čujem njeno predavanje.
Sveto Preradović, učesnik seminara

Najviše mi se dopalo što se uči kroz praktične primere u životu. Nema puno teorije koja, po meni, manje pomaže nego praksa. Predavač je bio više nego stručan, a i gradivo koje je pređeno bilo je zanimljivo. Na seminaru sam naučio da nije dovoljno samo razmišljati i planirati svoj uspeh, nego biti odgovoran i stupiti u akciju da se taj uspeh reši i postigne željeni rezultat. Pomoglo mi je da shvatim da treba uzeti stvar u svoje ruke i rješavati situacije na koje nailazimo u toku svog života. Najlakše je sedeti kod kuće i ne raditi ništa, zato treba da se aktivira i da se bori za sebe kako bi nam bilo bolje. Zbog toga iznova moramo da učimo, da proširujemo svoje znanje i svoje mogućnosti.
Zlatko Matijević, polaznik ITAcademy

Dopao mi se pristup predavača i interakcija sa slušaocima, samo bih više pažnje posvetio raznim tehnikama koje postoje u primeni na putu do uspeha. Sve u svemu, odlično. Naučio sam kako da se bolje organizujem i sistematizujem ono što je meni bitno u ovom trenutku, tj. da se samo posvetim određenim, prioritetnim ciljevima, ne baveći se sa raznoraznim stvarima koje mi odvlače pažnju i troše vreme.
Željko Šakotić, polaznik ITAcademy

Dopao mi se pristup i odnos predavača prema auditorijumu. Sadržaj seminara je jako motivišuću i tera na akciju. Ono što je najviše uticalo na moje planiranje karijere jeste pravilo da je potrebno da se pobedi strah i da treba da se oslobodimo stega vaspitanja koje je oblikovalo naša uverenja da ne može sve da se ima i da se treba zadovoljavati malim stvarima. Optimistična sam u pogledu prevladavanja ovih vrednosti i mogućnosti koje se pružaju čak i u našoj zemlji.
Miljana Golubović, polaznica BusinessAcademy

Dopala mi se neposrednost i otvorena i dinamična komunikacija predavača sa posetiocima seminara. Činilo mi se da bi ovo bilo dobro produžiti u serijal predavanja; tek, ovo je bilo malo vremena. Pre nego poželim određene želje, ciljeve, uspehe, naučila sam i kako to poželeti. Sada mogu bolje da komuniciram, prvo sama sa sobom, a onda ću to primeniti i šire u sferi mog delovanja, privatno i u poslu.
Dušica Jocić, učesnica seminara

Predavanje je bilo jako inspirativno i korisno. Ne bih ništa menjala. Naučila sam da postavljam svoje ciljeve na fleksibilniji način, koji mi omogućava da držim fokus mnogo lakše.
Nevena Cojić, učesnica seminara

DOGAĐAJI

Citat dana

Poslovni ambijent ne postaje snažan zahvaljujuci radnoj snazi ili sirovinama, već zahvaljujući stalnom i intenzivnom učenju.
Piter Druker

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: