Održan seminar: Kako se zarađuje preko AppStorea - iOS aplikacije

U subotu, 7. marta, u organizaciji Centra za razvoj karijere, održan je seminar na temu „Kako se zarađuje preko AppStorea: iOS aplikacije”. Predavač je bio Ivan Nedeljković. Nadamo se da ste uživali prateći ovaj seminar, kao i da vam je doneo nova znanja koja će vam koristiti u daljem usavršavanju, kako na ličnom tako i na profesionalnom planu.

iOS_aplikacije

Materijal sa seminara možete preuzeti u nastavku:

U nastavku možete pročitati utiske učesnika sa seminara.

„Saznao sam za neke mogućnosti iOS-a za koje do sada nisam znao, a koje bi mogle da mi pomognu u daljem razvoju nekih ideja.”
Miloš Milanović, učesnik seminara

„Dopalo mi se poređenje Apple Storea sa Androidovim i to što je predavanje bilo zanimljivo i sa dosta informacija koje su razumljive i nama, početnicima.”
Jana Đorđević, polaznica ITAcademy

„Dopao mi se prirodan stav predavača i zanimljivo izlaganje.”
Radmila Radovanović, učesnik seminara

„Sakupio sam dosta informacija vezanih za praktični rad, kao i savete za lakše programiranje. Do sada se nisam bavio programiranjem, ali me je ovaj seminar konačno ohrabrio da u nekom narednom periodu upišem kurs programiranja i da se ozbiljnije bavim time.”
Miloš Hinić, polaznik ITAcademy

„Rekao bih da se predavač držao zacrtanog plana i tematike namenjene ciljanoj grupi učesnika, u ovom slučaju početnicima u oblasti iz naslova predavanja. Prvi deo je bio vrlo koristan i informativan za sve one koji planiraju da naprave i postave iOS aplikaciju na AppStoreu. Drugi deo je bonus, takođe, prilagođen okvirima početnog nivoa znanja iOS-a, što je verujem i bio plan. Pohvalio bih organizatore za sav trud koji su uložili u ovaj projekat, jer se iz svakog predavanja uvek nešto novo nauči.”
Ratko Bjelić, polaznik ITAcademy

DOGAĐAJI

Citat dana

Ne gubi vreme žaleci zbog grešaka načinjenih u prošlosti. Izvuci iz njih naravučenije i guraj dalje.
Braun