Održan seminar: Kako se zarađuje preko AppStorea - iOS aplikacije

U subotu, 7. marta, u organizaciji Centra za razvoj karijere, održan je seminar na temu „Kako se zarađuje preko AppStorea: iOS aplikacije”. Predavač je bio Ivan Nedeljković. Nadamo se da ste uživali prateći ovaj seminar, kao i da vam je doneo nova znanja koja će vam koristiti u daljem usavršavanju, kako na ličnom tako i na profesionalnom planu.

iOS_aplikacije

Materijal sa seminara možete preuzeti u nastavku:

U nastavku možete pročitati utiske učesnika sa seminara.

„Saznao sam za neke mogućnosti iOS-a za koje do sada nisam znao, a koje bi mogle da mi pomognu u daljem razvoju nekih ideja.”
Miloš Milanović, učesnik seminara

„Dopalo mi se poređenje Apple Storea sa Androidovim i to što je predavanje bilo zanimljivo i sa dosta informacija koje su razumljive i nama, početnicima.”
Jana Đorđević, polaznica ITAcademy

„Dopao mi se prirodan stav predavača i zanimljivo izlaganje.”
Radmila Radovanović, učesnik seminara

„Sakupio sam dosta informacija vezanih za praktični rad, kao i savete za lakše programiranje. Do sada se nisam bavio programiranjem, ali me je ovaj seminar konačno ohrabrio da u nekom narednom periodu upišem kurs programiranja i da se ozbiljnije bavim time.”
Miloš Hinić, polaznik ITAcademy

„Rekao bih da se predavač držao zacrtanog plana i tematike namenjene ciljanoj grupi učesnika, u ovom slučaju početnicima u oblasti iz naslova predavanja. Prvi deo je bio vrlo koristan i informativan za sve one koji planiraju da naprave i postave iOS aplikaciju na AppStoreu. Drugi deo je bonus, takođe, prilagođen okvirima početnog nivoa znanja iOS-a, što je verujem i bio plan. Pohvalio bih organizatore za sav trud koji su uložili u ovaj projekat, jer se iz svakog predavanja uvek nešto novo nauči.”
Ratko Bjelić, polaznik ITAcademy

DOGAĐAJI

Citat dana

Za vreme mog intenzivnog života mnogi su me pitali kako ja sve to uspevam? Odgovor je jednostavan: sve sam obavljao odmah!
Ričard Tangje