Održan seminar: Kako se zaštititi na internetu?

U subotu, 28. februara, u organizaciji Centra za razvoj karijere, održan je seminar na temu „Kako se zaštititi na internetu?”. Predavač je bio doc. dr Igor Franc. Nadamo se da ste uživali prateći ovaj seminar, kao i da vam je doneo nova znanja koja će vam koristiti u daljem usavršavanju, kako na ličnom tako i na profesionalnom planu.

Seminar IT bezbednost

Materijal sa seminara možete preuzeti u nastavku:

U nastavku možete pročitati utiske učesnika sa seminara.

„Tema je odlična i važna. Predavač je pun energije i znanja koje odlično prenosi. Dobio sam vrlo praktične savete koje mogu svakodnevno da primenjujem.”
Andrijana Vučković, učesnica seminara

„Kompleksna i ozbiljna tema je prenesena na vrlo pristupačan način, tako da je meni kao početniku u IT-ju jasna suština.”
Vladimir Jevđić, polaznik ITAcademy

„Dobar predavač, zanimljiva tema. Nemam nikakvih primjedbi. Naučio sam o bezbijednosti na webu, veliki broj zanimljivih i korisnih informacija koje će sigurno naći svoju primjenu i u praksi.”
Ajdin Merdanović, polaznik ITAcademy

„Odlično uklopljeno predavanje i velika stručnost predavača naterali su me da se radujem sledećim seminarima. Stekao sam bolju svest o zaštiti na internetu, kao i neke vrlo zanimljive i poučne informacije.”
Miodrag Cvejić, student ITS-a

„Najbolji seminar do sada! Sviđa mi se što je predavač uspeo da na našem nivou znanja i razumevanja sve objasni. Seminar me je podstakao da više razmislim i vodim računa o bezbednosti podataka i metodama obezbeđenja koje ću negde primeniti.”
Kristina Vuković, učesnica seminara

„Seminar je bio fenomenalan, pored tehničkog znanja predavača, on je i vrstan pedagog i na prost način ume da objasni komplikovane stvari. To je suština zašto je ovo veoma dobar seminar. ”
Borko Petrušić, polaznik ITAcademy

„Predavanje je bilo primereno slušaocima sa različitim nivoima znanja, što smatram izuzetnim kvalitetom predavača! Čak i laici, poput mene, mogli su da ga prate. Pristupačnim jezikom, ali veoma stručno, ovaj se predavač izdvojio među vaših vrsnim predavačima! Oduševljena sam! Preporučeni su programi za zaštitu, prema iskustvu predavača. Pojašnjena je tema koja mislim da mnoge plaši. Ja sam jedan veoma prosečan korisnik interneta, kome kompjuter nije potreban na poslu (radim u vrtiću), ali mi je potrebno da još bar jednom preslušam ovu temu, i zato vam zahvaljujem na odličnoj ideji da nam posle ovih predavanja dostavite materijal! ”
Jasna Milenović, učesnica seminara

„Zahvaljujem vam na pruženoj mogućnosti da predavanja ove vrste slušamo online. Relativno sam nov slušalac, osećanja su mi pomešana, ali ipak ću reći da je predavač veoma stručan, a način izlaganja jasan što je jako bitno, sadržina predavanja je veoma zanimljiva, a pojačava želju za dodatnim edukovanjem.”
Dragan Pavlović, učesnik seminara

„Stekao sam opšte znanje o mogućim pretnjama interneta, naučio sam početne korake kako se zaštititi od istih, i dobio kvalitetne informacije o ograničavanju pristupa bitnim informacijama. Najkorisnija informacija smatram da je bilo saznanje o backdoor pristupu.”
Vladimir Aleksić, učesnik seminara

DOGAĐAJI

Citat dana

Nikad ne započni dan ako on nije već završen na papiru.
Anonimni autor

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: