Održan seminar: Kako uspeti kao freelancer?

U subotu, 7. februara, u organizaciji Centra za razvoj karijere, održan je seminar na temu „Kako uspeti kao freelancer?”. Predavač je bio Ivan Minić. Nadamo se da ste uživali prateći ovaj seminar, kao i da vam je doneo nova znanja koja će vam koristiti u daljem usavršavanju, kako na ličnom tako i na profesionalnom planu.

Predavanje

Materijal sa seminara možete preuzeti u nastavku:

U nastavku možete pročitati utiske učesnika sa seminara.

„Dobro organizovano, jasno, direktno, stručno. Ivan Minić me je prijatno iznenadio sa nesebičnim, korisnim informacijama. Pažljivo sam pratila seminar i zabeležila širok spektar korisnih stvari.”
Ljubica Žugaj, polaznica ITAcademy

„Najviše mi se dopalo što je bilo dosta konkretnih informacija, koje mogu da se primene posle predavanja. Predavač je spomenuo ljude koji su uspešni u svom poslu, imaju blogove sa savetima i slično, tako da sam ove podatke odmah pribeležila. Naučila sam više o načinu rada nekog ko se bavi freelancingom, kao i da je bitno stalno učiti, sticati dodatne veštine i biti uporan.”
Marija Subić, učesnica seminara

„Dopalo mi se to što je znanje koje smo dobili odmah primenljivo u poslovnom kontekstu. Predavač se zaista potrudio da nam prenese sve što je mogao u kratkom vremenskom periodu i dao nam informacije o tome u kom pravcu možemo dalje da istražujemo.”
Dunja Radulov, učesnica seminara

„Predavač je imao opušten i neočekivano iskren pristup. Dopala mi se njegova dobronamernost. Dobila sam jednu korisnu i realnu opštu sliku, kao i osnovu za ideju koju tek krećem da razvijam u svojoj glavi.”
Marija Perić, učesnica seminara

„Veoma mi se svideo sam pristup predavanju i način animiranja auditorijuma. Ovakvih predavača bi trebalo da imate više, jer je sposoban da na adekvatan i neuobičajen način približi suštinu gradiva svima koji slušaju predavanje. Ume da animira publiku i da prenese znanje.”
Predrag Stanković, ITAcademy

„Veoma interesantno predavanje, vrlo spontano sa mnogo praktičnih primera i priča iz života. Ivan je prilično realna osoba, sjajan predavač sa dobrim namerama − da prenese znanje i iskustvo.”
Daniel Kupčo, učesnik seminara

„Zanimljivo je da predavanja pratim uglavnom na radnom mestu. Nekada sa slušalicama, a nekada bez njih. Danas sam u ordinaciji za vreme predavanja imala neke mlade pacijente i oni su se zainteresovali šta ja to slušam, pa smo zajedno pratili Ivanovo izlaganje. Čak su hvatali i beleške.”
Božica Vujić, polaznica BusinessAcademy

„Sve što sam naučio ne bih imao ni vremena ni mesta da napišem. :)”
Saša Jevtić, polaznik ITAcademy

„Predavač je bio opušten, prirodan i baš se potrudio da nam objasni temu i dao je puno primera za bolje razumevanje, svaka čast. Naučila sam da je kreativnost jako bitna, kao i upornost i razna poznanstva koja nas mogu odvesti do pravog puta. Potrebno je dosta truda da bi se došlo do uspeha, a usponi i padovi su sasvim normalni u toku karijere.”
Jelena Savić, studentkinja ITS-a

„Za mene su ovo prva saznanja o freelanceu, tako da sam ceo seminar ispratio sa velikom pažnjom.”
Nenad Milić, polaznik ITAcademy

„Naučio sam mnogo stvari o freelance radu, kako formalnih, tako i neformalnih. Jedan potpuno realan i sveobuhvatan pristup temi od strane predavača će mi sigurno pomoći u kasnijem radu.”
Ivan Matejić, polaznik ITAcademy

„Najviše su mi se dopali lični primeri predavača i neformalan pristup delegatima, koji smatram drastično efikasnijim. Shvatio sam proceduru ulaska u svet freelancera i koje korake treba preduzeti na tom putu. Takođe, dobio sam ideje o alternativnim pravcima izgradnje poslovne karijere.”
Miloš Vranjanac, polaznik ITAcademy

DOGAĐAJI

Citat dana

Edukacija je ključni element preživljavanja jer smo iz perioda industrijske tranzicije prešli u postindustrijsku, koja se bavi obradom informacija, a ne proizvodnjom dobara.
Gordon Mekfarlan

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: