Održan seminar: Kako zaraditi od Facebook reklamiranja?

U subotu, 20. decembra, u organizaciji Centra za razvoj karijere, održan je seminar na temu „Kako zaraditi od Facebook reklamiranja?”. Predavač je bio Đorđe Jančić. Nadamo se da ste uživali prateći ovaj seminar, kao i da vam je doneo nova znanja koja će vam koristiti u daljem usavršavanju, kako na ličnom tako i na profesionalnom planu.

seminar

Materijale sa seminara možete preuzeti na linku u nastavku:

U nastavku možete pročitati utiske učesnika sa seminara.

Naučila sam kako voditi Facebook marketing kampanju, razliku između raznih društvenih mreža i koja je dobra za koju oblast. I još mnogo toga. Rešila sam da napravim svoju marketing kampanju i da probam kako to funkcioniše. Samo nastavite sa ovako sjajnim predavanjima!

Jelena Rojka, polaznica ITAcademy

Odličan seminar, do detalja objašnjene osnove reklamiranja na društvenoj mreži (Facebook). Predavač je izneo sve prednosti i mane ovog vida oglašavanja, gde se primenjuje itd.

Srđan Mijušković, student ITS-a

Meni je veoma značajno bilo naučiti kako oglas dolazi do željenih skupina; naučio sam kako napraviti idealnu target listu za određeni oglas. Naučio sam dosta interesantnih stvari koje dosad nisam koristio, a veoma su bitne prilikom izrade oglasa na Facebooku.

Muamer Topalović, polaznik BusinessAcademy

Naučio sam da razlikujem koja društvena mreža je za koje potrebe najbolja, kako da pravimo ads kampanje na Facebooku i na koje sve stvari treba obratiti pažnju, pre svega imajući u vidu ciljnu grupu, plan i strategiju kampanje, sadržaj i, naravno, kako budžetirati neki projekat. To mi je, čini mi se, najbitnije.

Aleksandar Marković, student ITS-a

Naučila sam:
– fokusiranje, određivanje prioriteta,
– kako reklamirati stranicu na Facebooku,
– da ne treba žaliti novac za plaćene kampanje,
– novac od uloženih kampanja se uvek vraća, ali sa bar mesec dana zadrške, tj. treba biti strpljiv,
– i još mnogo toga.

Biljana Filipović, učesnica seminara

Naučio sam to kako mogu samostalno voditi neku Facebook stranicu nekoj firmi ili kompaniji, i zaraditi pare.

Deno Honić, polaznik ITAcademy

Naučio sam da reklamiranje putem Facebooka ne ide „ofrlje”; nije dovoljno da se napravi stranica na mreži (kako sam bio ubeđen), već ima puno stvari koje utiču na proizvod koji se reklamira na Facebooku.
Jako dobro predavanje.

Đorđe Srećković, polaznik ITAcademyDOGAĐAJI

Citat dana

Edukacija je ključni element preživljavanja jer smo iz perioda industrijske tranzicije prešli u postindustrijsku, koja se bavi obradom informacija, a ne proizvodnjom dobara.
Gordon Mekfarlan

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: