Održan seminar: Motivišite sebe i svoje zaposlene pomoću ciljeva

Uz veliko interesovanje javnosti, u subotu, 23. marta, u organizaciji Centra za razvoj karijere održan je seminar "Motivišite sebe i svoje zaposlene pomoću ciljeva". Od Ljiljane Varge, stručnjaka sa bogatim predavačkim iskustvom, zainteresovani su imali priliku da saznaju mnogo korisnih i zanimljivih informacija o tome koliko su ciljevi bitni, i kako ih možemo koristiti kako za sopstvenu motivaciju tako i da motivišemo svoje zaposlene. Tokom pauze, učesnici seminara su imali prilike da se osveže energetskim pićima koje je obezbedio RedBull.

Materijale sa seminara možete preuzeti klikom na LINK.

varga

Neki od utisaka sa seminara:

Najviše mi se dopalo što je seminar bio interaktivan, predavač je svako pitanje slušalaca pažljivo saslušao, kao i kroz korisne primere i dozu humora pojasnio nedoumice polaznika.
Jelena Vukićević, polaznica BusinessAcademy

Dopao mi se profesionalan i nenametljiv pristup svih koji su učestvovali u organizaciji i realizaciji seminara. Takođe bih želeo da istaknem stručnost predavača i profesionalni pristup.
Nebojša Pavlović, učesnik seminara

Dopala mi se Ljiljana, koja je zaista divna i stručna osoba, atmosfera, akademija  ( koju planiram da upišem ), sadržaj seminara i rado bih došla kad ponovo bude neki seminar. Zaista sam oduševljena,jako pozitivan utisak.
Aleksandra Kečić, učesnica seminara

Sve ovo mi je bilo nešto novo i zanimljivo jer sam prvi put bila na vašem seminaru. Ljiljana je jako fina i pristupačna, takođe i stručna.
Jelena Ivić, polaznica seminara

Celo predavanje mi se izuzetno dopalo, kao i stručnost, energija i entuzijazam  predavača, g-djice Varge.
Sandra Milikic, polaznica BusinessAcademy

Interesantno je to što sam uz svoje radno iskustvo mogao da potvrdim sve primere koji su bili navedeni na seminaru, kako pozitivni tako i negativni.
Dejan Antonijević, polaznik ITAcademy

DOGAĐAJI

Citat dana

Poslovni ambijent ne postaje snažan zahvaljujuci radnoj snazi ili sirovinama, već zahvaljujući stalnom i intenzivnom učenju.
Piter Druker

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: