Održan seminar: Naučite kako radi najpopularniji PHP framework - Laravel

U subotu, 24. januara, u organizaciji Centra za razvoj karijere, održan je seminar na temu „Naučite kako radi najpopularniji PHP framework: Laravel”. Predavači su bili Goran Militarov i Milan Popović. Nadamo se da ste uživali prateći ovaj seminar, kao i da vam je doneo nova znanja koja će vam koristiti u daljem usavršavanju, kako na ličnom tako i na profesionalnom planu.

Seminar

Materijale sa seminara možete preuzeti u nastavku:

U nastavku možete pročitati utiske učesnika sa seminara.

„Dopao mi se način na koji su predavači prezentovali materiju koja nije tako jednostavna i laka za razumevanje. Seminar mi je pomogao da naučim osnovne koncepte Laravela, tako da mogu sam da nastavim sa učenjem.”
Budimir Jovanović, učesnik seminara

„Na seminaru mi se dopala stručnost predavača, naučila sam sve što me je zanimalo i saznala neke nove stvari.”
Tijana Katanić, polaznica ITAcademy

„Dopalo mi se Goranovo predavanje „iz prve ruke”, pri čemu se vidi da nije u pitanju predavač koji je samo čitao o tematici, već je izneo dosta ličnih utisaka, saveta i problema na koje je i sam nailazio dok je koristio Laravel framework. Saznao sam koliko je Laravel jednostavan i nadmoćan.”
Milan Urukalo, učesnik seminara

„Do sada nisam imao priliku da pogledam PHP ili neki drugi programski jezik, tako da je za mene ovo novina. Dopada mi se. Možda nabavim neku literaturu za učenje programskih jezika.”
Saša Stevanović, polaznik ITAcademy

„Dopalo mi se što su predavači koristili dosta praktičnih primera. Zainteresovao sam se za Laravel framework, iako ranije skoro ništa nisam znao o njemu.”
Sandro Basta, polaznik ITAcademy

„Smatram da seminar predstavlja dobru osnovu za upoznavanje sa novim frameworkom, s obzirom da njegova popularnost raste.”
Vladimir Štus, učesnik seminara

DOGAĐAJI

Citat dana

Život ne pruža veće zadovoljstvo od savladavanja poteškoća na putu uspeha, postavljanje novih ciljeva i njihovo dostizanje.
Dr Samuel

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: