Održan seminar o najnovijim trendovima u internoj komunikaciji i analizi hartija od vrednosti

I prethodne subote, 1. septembra, imale ste priliku da prisustvujete sjajnim predavanjima koje su održali dr Danijela Lalić i mr Darko Vuković.

Edukativnu subotu otvorio je Darko Vuković, doktorant ekonomskih nauka i predavač na Univerzitetu Union, koji je polaznicima jednostavno i lako objasnio kako se vrši tehnička analiza hartija od vrednosti.

Posle Darka, predavanje je održala dr Danijela Lalić, docentkinja na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu i Fakulteta za ekonomiju, finansije i administraciju u Beogradu. Danijela je objasnila kako unapređenje internih odnosa i komunikacije mogu doprineti poboljšanju poslovanja, ali i ostvarivanju ličnih ciljeva. Predavačica je itekako imala šta da kaže o ovoj temi, uzimajući u obzir to da je učestvovala na marketinškim i PR projektima kompanija kao što su NIS, Privredna komora Srbije, Cisco, Entrepreneurship Institute, Opel, DDOR, Smart.

 

UTISCI SA SEMINARA

Učenje kroz primere iz prakse

"Dobijene smernice u internoj komunikaciji će mi pomoći da unapredim komunikaciju sa svojim radnicima. Najviše mi se dopalo pojašnjavanje nekih definicija i pojmova kroz primere iz prakse."
Dijana Milivojević, učesnica na seminaru


Jasni i interesantni predavači

"Seminar mi se potpuno dopao. Predavači su bili jasni i interesantni. Lepo je što su i učesnici bili veoma aktivni."
Milina Prokić, polaznica BusinessAcademy


Primamljiva prezentacija

"Prezentacija gospođice Lalić je veoma primenljiva na svim radnim mestima, i u velikom broju situacija."
Dejan Memičanin, polaznik ITAcademy


Novi vidici - nove mogućnosti

"Interna komunikacija u vremenu konstantnih promena: zanimljivo je to što otvara nove vidike za nove mogućnosti i primene u poslovanju i izlaženje iz klasičnih okvira rada i razmišljanja."
Dalibor Radmanovac, polaznik BusinessAcademy

Vrhunski stručnjaci sa konciznim stilom izražavanja

"Darko Vuković je ostavio utisak vrhunskog stručnjaka za tehničku analizu hartija od vrednosti i uopšte investiranje tog tipa. Na veoma praktičan način, uz mnogobrojne grafičke prikaze propraćene konkretnim usmenim objašnjenjima, približio mi je tematiku trgovanja vrednosnim papirima, kao i oblast još nekih drugih vrsta indirektnih investicija. Ne mogu da propustim priliku da ga javno pohvalim kao predavača sa jasnim i konciznim stilom izražavanjarazumljivim čak i apsolutnim početnicima u toj sferi poslovanja."
Sandra Karan, učesnica na seminaru

Samomotivisanost kroz menjanje svesti

"Hvala puno CCD-u! Na predavanju sam naučila da bi čovek trebalo prvo da menja sebe i svoju svest, da bude samomotivisan, kao i da je sve u međuljudskim odnosima i komunikaciji, čak i ako radite kao individualac. Naročito mi se dopalo jasan, razgovetan i zabavan način izlaganja doktorke Lalić, lakoća i jednostavnost u izražavanju."
Lidija Jovanović, polaznica BusinessAcademy

DOGAĐAJI

Citat dana

Samo čovek koji ništa ne uči, nikada ne greši.
Teodor Ruzvelt

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: