Održan seminar: Obmane i prevare u poslovanju

U subotu, 20. aprila, u organizaciji  Centra za razvoj karijere, održan je seminar: Obmane i prevare kao faktori rizika u poslovanju. Na predavanju ste imali priliku da čujete šta je prevara kao pojavni oblik kriminaliteta, koje vrste prevara postoje, kako se zaštititi od prevaranata, itd. Tokom seminara, Red Bull je obezbedio osveženje učesnicima seminara. Nadamo se da ste uživali prateći seminar i da ste naučili mnogo toga što će vam koristiti u daljem usavršavanju kako na ličnom, tako i na profesionalnom planu.

Materijale sa seminara možete preuzeti na linku u nastavku:

hed

Neki od utisaka sa seminara:

Pošto je moje interesovanje vezano za internet, svidelo mi se upoznavanje sa nekim primerima internet prevare. Objašnjenje nigerijske prevare je jedno od najzanimljivijih tema na seminaru. Potrebno je više ovakvih seminara.
Milan Stanić, polaznik ITAcademy

Zaista odličan način da se šira javnost obavesti o jako bitnim spoljnim pretnjama iz njihovog okruženja. Još jednom, sve pohvale za seminar.
Zorica Filipović, učesnica seminara

Sve mi se dopalo na seminaru, jer je predavač sa lakoćom objašnjavao, što je dorinelo da se i učesnici seminara osećaju prijatno i opušteno. Mislim da ne treba ništa menjati.
Dimitrije Stojadinović, ITAcademy

Predavanje koje sam odslušala je veoma poučno i interesantno, jer se profesorica dotakla detalja iz našeg okruženja svakodnevice i tome kako reagovati u sličnim situacijama, što je veoma korisno. Trenutno ne bih mijenjala ništa jer je u biti sve obrazloženo do detalja.
Mirsada Zolota, polaznica BusinessAcademy

Veoma mi se dopalo što su navođeni primeri iz domaće prakse, a ne samo inostrane.
Ivana Petrović, učesnica seminara

Dopao mi se način izlaganja i komunikacija sa polaznicima.
Suzana Vučković, učesnica seminara

Izuzetno šarmantan i komunikativan predavač, komplimenti.
Đorđe Kraljević, polaznik ITAcademy

DOGAĐAJI

Citat dana

Samo čovek koji ništa ne uči, nikada ne greši.
Teodor Ruzvelt

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: