Održan seminar: Online media planning

U subotu, 25. maja, u organizaciji  Centra za razvoj karijere, pred punim amfiteatrom održan je seminar: Online media planning. Predavač je bio Ivan Dimitrijević, direktor marketinga Internet Grupe. Nadamo se da ste uživali prateći seminar i da ste naučili mnogo toga što će vam koristiti u daljem usavršavanju kako na ličnom, tako i na profesionalnom planu.

Materijale sa seminara možete preuzeti na linku u nastavku:

heder

Pogledajte neke od utisaka sa seminara:

Najviše mi se dopalo to što je najzad neko pričao o srpskom internet tržištu i stanju na njemu. Obično su predavači koristili statistike za druge zemlje, što nama u odlukama za kampanje u Srbiji nije baš mnogo značilo.
Sonja Jovović, učesnica seminara

Kvalitet predavanja je u tome što se praktična iskustva prenose na zanimljiv način.
Dragana Nešić, BusinessAcademy

Seminar je prezentiran po principu interaktivne nastave, što mi se posebno dopalo, jer sam način prezentovanja kod polaznika pobuđuje veće interesovanje, te i želju za novim znanjima.
Ivan Budić, ITAcademy

Organizacija predavanja mi se najviše dopala, vrlo sažeto i konkretno predavanje uz poštovanje satnice. Ne bih ništa menjala. Hvala na još jednoj zanimljivoj temi predavanja!!!
Jelena Kečić, učesnica seminara

Dobro je predavanje, pošto se objašnjava veliki broj osnovnih termina, koji su vezani za marketing na internetu i daju se konkretni primeri primene. Ne treba ništa menjati, jer je za osnovno upoznavanje veoma dobro predavanje.
Nikola Vejin, učesnik seminara

DOGAĐAJI

Citat dana

Poslovni ambijent ne postaje snažan zahvaljujuci radnoj snazi ili sirovinama, već zahvaljujući stalnom i intenzivnom učenju.
Piter Druker

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: