Održan seminar: Otkrijte svet video igrica i moderne muzike

U subotu, 9. marta, u organizaciji Centra za razvoj karijere, održan je seminar: Otkrijte svet video igrica i moderne muzike. Stevan Radojević je u prvom delu predavanja upoznao prisutne sa načinima kreiranja i sa implementacijom online igara, dok je nakon toga Shane Berry govorio o istoriji snimanja muzike, o uticaju novih tehnologija na muziku i o posledicama koje tehnologija ostavlja na slušaoce i na muzičku industriju. Sejn
Materijale sa radionice možete preuzeti u nastavku:

>>Online gaming

>>Nove tehnologije u stvaranju muzike

Broj učesnika na seminaru je bio ograničen, a polaznici ITAcademy, BusinessAcademy i studenti ITS-a, koji se nisu našli među najbržima i obezbedili svoje mesto na seminaru, imali su mogućnost da ga prate putem Live streama. Svi oni preneli su nam svoje impresije i utiske.

Neki od utisaka sa seminara

Na seminaru online gaming naučila sam dosta toga korisnog, o pravljenju browser igara, html, flash igara i svih onih igara koje su danas popularne, kao i o kompanijama koje ih distribuiraju. Najviše mi se dopalo predavanje o novim muzičkim tehnologijama, jer sam prvenstveno bila zainteresovana za muziku.
Dragana Pistalović, polaznica ITAcademy

stevanZa mene lično, ovaj seminar je bio veoma inspirativan kako zbog demonstracije procesa stvaranja muzike uz pomoć I-tehnologije, tako i zbog spoznaje da nam ona omogućava sintezu unutar jedne ili više formi umetnosti, i mogućnost multimedijalnog umetničkog izraza jednog autora.
Vesna Ivančević, polaznica ITAcademy

Naučila sam da reklamiranje firme može da bude i putem igrica, što je veoma dobra i produktivna ideja.
Snežana Todić, polaznica ITAcademy

Mogla bih sasvim slobodno da konstatujem da sam u subotu prisustvovala najzabavnijem seminaru od svih koje sam do sada imala priliku da pratim. Pohvalila bih Stevana Radojevića, koji je, i to u ograničenom terminu, izvanredno predstavio  viralni - marketinški, pa čak i edukativni potencijal igrica koje su do sada uvek bile samo površno tumačene kao instant zabava za široku ciljnu grupu.
Sandra Karan, učesnica seminara

Naučio sam o razvoju video igara i o korišćenju marketinga putem video igara i korišćenju video igara da bi se povećao profit kompanija koje ih prave. Naučio sam i o razvoju medija na kojima se skladišti muzika i o njihovom unapređenju tokom vremena.
Miodrag Milošević, polaznik ITAcademy

DOGAĐAJI

Citat dana

Mi zapravo znamo ako malo znamo. Sa znanjem raste i sumnja.
Johan Volfgang Gete

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: