Održan seminar: Search Engine Marketing

U subotu, 16. novembra, u organizaciji Centra za razvoj karijere, održan je seminar na temu Search Engine Marketing. Predavač je bio Đorđe Jančić. Nadamo se da ste uživali prateći ovaj seminar, kao i da vam je doneo nova znanja koja će vam koristiti u daljem usavršavanju kako na ličnom, tako i na profesionalnom planu.

Materijale sa seminara možete preuzeti na linku u nastavku:

utdf

Neki od utisaka sa seminara:

Ja odavno pratim SEO iz ličnih potreba za optimizaciju naše web prezentacije koja je u fazi promene (tražimo odgovarajućeg konsultanta za to). Međutim, tu se uglavnom radi o stranoj literaturi i primenama na druge jezike. Na ovom seminaru sam mogao da vidim i kako SEO funkcioniše u Srbiji, uz specifičnosti srpskog jezika, itd. To mi daje mogućnosti da sa konsultantima za SEO mogu adekvatno da postavim projektni zadatak. Svidelo mi se što je Đorđe svoje izlaganje sve vreme potkrepljivao praktičnim primerima i što se njegovo izlaganje odnosilo na SEO ažuriranja (Google algoritmovi, itd) do samog datuma seminara, tako da smo iz prve ruke mogli da dobijemo i najnovije informacije.
Zoran Mitić, učesnik seminara

Kompanija u kojoj sam angažovana trenutno nema dobro urađen SEO za sajt; radi se na tome; ja sam koordinator, između ostalog, i ovog dela koji je meni nov tako da mi je predavanje bilo od velikog značaja za praćenje i kontrolu rada. Seminar je zadovoljio temu date oblasti. Predavač konkretan, jasan, dostupan za pitanja i sugestije. Nemam zamerki.
Milena Luković, učesnica seminara

Najviše mi se dopao dosta zanimljiv i lepo zamišljen prikaz problematike koja je bila prikazana na predavanju. Vrlo dobro su objašnjeni neki segmenti marketinga primenjeni na nove tehnologije. Kao neko ko se ne bavi optimizacijom sajta, ne bih ništa izmenila.
Dobrica Menković, učesnica seminara

Mnoge stvari su mi sada jasnije – na koji način funkcioniše Google i SEO i kako da definišem ciljeve za novi/unapređen sajt u odnosu na postojeće i potencijalne kupce. Najvažnije – znam šta da tražim kao stručnu pomoć za izradu novog sajta, ukoliko se unapređenje postojećeg (SEO) pokaže kao mnogo komplikovano i skupo.
Ljiljana Svilar, učesnica seminara


DOGAĐAJI

Citat dana

Poslovni ambijent ne postaje snažan zahvaljujuci radnoj snazi ili sirovinama, već zahvaljujući stalnom i intenzivnom učenju.
Piter Druker

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: