Održan seminar: Unapredite kvalitet svog života!

U subotu, 10. maja, u organizaciji Centra za razvoj karijere, održan je seminar na temu „Unapredite kvalitet svog života”. Predavač je bila Mirjana Gomilanović. Nadamo se da ste uživali prateći ovaj seminar, kao i da vam je doneo nova znanja koja će vam koristiti u daljem usavršavanju, kako na ličnom tako i na profesionalnom planu.

Materijale sa seminara možete preuzeti na linku u nastavku:

slikaNajviše mi se dopala analiza, kao i opis ciljeva. Naučio sam kako da se lakše izborim sa predstojećim poslovnim izazovima.
Miloš Stojanović, učesnik seminara

Pristup predavača i način na koji prenosi svoje znanje na slušaoce je bio odličan. Kao menadžer, vodim tim ljudi i svi iz mog tima pratili su ovaj seminar putem  live streama, takođe zadovoljni su seminarom i ubuduće seminare koji budu interesantni za moj tim preporučiću da se prate.
Milan Todorović, polaznik BusinessAcademy

Seminar sam pratila preko live streama. Energija i razmena energije se osetila kao da sam bila u učionici i to mi se dopalo.
Milka Pavlović, učesnica seminara

Dopao mi se način izlaganja, tema i energija kojom Mirjana zrači. Naučila sam da ne sme strah da me okupira, da jednostavno treba da vidim i osetim cilj.
Jadranka Marčok, polaznica BusinessAcademy

Najviše mi se dopao deo predavanja o jasno definisanim ciljevima, kao i oblikovanje ishoda. Motivisalo me je da jasnije definišem ciljeve, kao i da bolje sagledam celokupan put do ostvarenja ciljeva. Mirjana je stručan predavač, njen način predavanja mi je apsolutno odgovarao i predavanje mi je prošlo brzo, a ujedno je bilo veoma ugodno. S obzirom da sam polaznik NLP programa Business Practitioner, prepoznala sam brojne NLP tehnike koje su veoma korisne i koje ću rado primeniti na svom sadašnjem projektu. Predavanje mi je proširilo vidike, sad ću više pažnje posvetiti jasnom definisanju ciljeva. Veoma korisno i iskreno se nadam da će ovakvih predavanja u budućnosti biti više.
Azra Bekić, polaznik BusinessAcademy

Predavač je veoma stručan i zna da sve objasni postupno i razumljivo. Naučio sam da treba da budem uporan i strpljiv, i rezultati ce doći.
Dejan Petrović, polaznik ITAcademy

Seminar je bio super, nemam nikakvih primedbi. Bilo je mnoštvo korisnih saveta za budućnost, studiranje, posao itd. Dobio sam dosta motivacije i naučio sam kako da bolje planiram i organizujem životne aktivnosti.
Aladin Zuković, polaznik ITAcademy

Na ovom seminaru sam naučio neke nove pojmove, kao što su razlika između terapije i coachinga, još jedna veoma bitna stvar koju sam naučio kod ostvarenja ciljeva je da znam prepoznati kada sam osvario cilj. Što se tiče ciljeva vezanih za privatni život i posao, naučio sam sada da primjenjujem smart ciljeve, dakle ostvarive ciljeve. Do sada mi se događalo u životu da postavljam previsoke ciljeve, ili čak započinjem još teže prije nego što sam završio zadane. Na ovom seminaru sam, zapravo, naučio pravilno isplanirati život i posao.
Admir Bečić, učesnik seminara

DOGAĐAJI

Citat dana

Obrazovanje je jednostavno duša zajednice kada se prenosi sa generacije na generaciju.
Žilbert K. Čelsterton

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: