Održan seminar: Veštine javnog nastupa

U subotu, 11. maja, u organizaciji  Centra za razvoj karijere, pred punim amfiteatrom održan je seminar: Veštine javnog nastupa. Predavač je bio Jovan Ničić, magistar psihologije, sa više od 20 godina radnog iskustva u oblastima psihologije rada i organizacije i upravljanja ljudskim resursima. Nadamo se da ste uživali prateći seminar i da ste naučili mnogo toga što će vam koristiti u daljem usavršavanju kako na ličnom, tako i na profesionalnom planu.

Materijale sa seminara možete preuzeti na linku u nastavku:

Neki od utisaka sa seminara:

Ono što me je posebno oduševilo jeste puna učionica i aktivnost kolega tokom predavanja. Odlično predavanje. Hvala vam što ste nam omogućili predavanje putem live stream-a.
Đorđe Kralik, polaznik BusinessAcademy

bazenNajviše mi se dopao dijalog između predavača i nas prisutnih, i jedan moderan način predavanja/komunikacije.
Aleksandar Božović, polaznik ITAcademy

Jako zanimljiva tema, jako jasno i lagano predavanje od profesora. Zainteresira gledalište svojim nastupom, nije težak, ne opterećuje sa teškim riječima i terminima (kao neki drugi predavači, npr...). Prijatan kao čovjek i nadam se da će biti još prilike da poslušam neko predavanje od Jovana. Jako jako zanimljive teme i atmosfera na njegovim predavanjima. On je za mene najbolji profesor u školi.
Rajka Vujaklija, polaznica BusinessAcademy

Celo predavanje je bilo jasno i primenjivo u praksi, a najviše mi se svidela poenta predavanja da bez obzira na to koliko znamo i obučavamo se, da na tom putu ne trebamo izgubiti sebe, nego da uradimo nešto za sebe svaki novi dan.
Vesna Ivančević, polaznica ITAcademy

Izbor teme odličan, predavač takođe; sve čestitke.
Posebno mi se dopala neposrednost predavača i način izlaganja. Ne bih menjala ništa, osim što bih volela da je predavanje duže trajalo.
Sonja Savić, učesnica seminara

Mnogo mi se dopalo što je predavač dao dosta primera iz ličnog iskustva. Ne bih nista menjala. Hvala najlepše na još jednom odličnom seminaru!!!
Jelena Kecić, učesnica seminara

Predavanje profesora Jovana Ničića je bilo perfektno, objašnjen je svaki detalj od samog problema javnog nastupa kako prevazići problem, tj. kako ostaviti prvi dojam,verbalna komunikacija i kako se ponašati kad je navedeni oblik komunikacije u pitanju do toga kako napraviti plan izlaganja.
Mirsada Zolota, polaznica BusinessAcademy

DOGAĐAJI

Citat dana

Poslovni ambijent ne postaje snažan zahvaljujuci radnoj snazi ili sirovinama, već zahvaljujući stalnom i intenzivnom učenju.
Piter Druker

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: