Održana je radionica Komunikacija sa teškim ljudima

Komunikacija sa teškim ljudima


Svakodnevno se susrećemo sa ljudima teškim za komunikaciju. Sa svima njima je neophodno sarađivati ali i učiti od njih. Na poslu obično ne možemo birati saradnike, zato ako su neki među njima "teški" potrebno je da im se prilagodimo i ostvarimo dobar odnos sa njima zbog sebe i svoje karijere.

U subotu, 24. marta održana radionica na temu Komunikacije sa teškim ljudima koji nisu pogodni za saradnju. Bilo je priče o odnosim sa ljudima koji su različiti od nas, o tehnikama najproduktivnije komunikacije sa takvim ljudima.  Učesnici seminara su saznali koje su to veštine komuniciranja i najbolji načini njihove primene. Kroz ovu krajnjje zanimljivu temu, vodila nas je  Ljiljana Varga.

Ljiljana Varga je završila master studije na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, modul poslovna psihologija. Iza sebe ima veliki broj treninga u oblasti ljudskih resursa. Sarađivala je sa kompanijama kao što su “Bambi”, “NIS GASPROM NEFT” i drugi. Vlasnik je psihološkog savetovališta Centar za komunikaciju i lični razvoj “Centar promena”.

Ljiljana ima bogato predavačko iskustvo iz oblasti psihologije. O izvanrednosti njenog pristupa govore mnogobrojni oduševljeni učesnici njenih izlaganja. Ne propustite priliku da u subotu 24. marta naučite kako da savladate komunikaciju sa reškim ljudima.

NEKI OD UTISAKA SA ODRŽANIH SEMINARA:

"Ovo je definitivno najbolje predavanje koje sam videla. Zanimljivo, puno entuzijazma. Definitivno nista ne bih menjala! Svideli su mi se primeri, razlicite vezbe i to je cinilo predavanje jos zanimljivijim!"
Kristina Sivoljski, polaznik ITAcademy

"Stekla sam mogućnost kvalitetnijeg razlikovanja karaktera osoba i ono sto sam već znala mi je još jasnije i pomoćićemi da brže procenim osobu. Predavač je vrlo jednostavno, zanimljivim primerima dočarala informacije koje je htela da podeli sa nama. Vrlo sam zadovoljna predavanjem, bilo je inspirativno."
Marina Doncevic, učesnik na seminaru

"Naučila sam kako da budem asertivnija i jasnije izlozim svoje misljenje, zelje i potrebe, kako da vladam situacijom u kojoj postoji losa komunikacija. Takođe, korisne tehnike u prevazileznju problema u komunikaciji i to ne samo sa teskim ljudima."
Tamara Drljevic, Polaznik BusinessAcademy

"Naucila sam kako da razumem ljude koji su negativni pa da tako u skladu sa njihovim neumerenim i neprikladnim reakcijama asertivno postupim i tako nastavim dalju komunikaciju koju posao zahteva."
Milina Todorovic, polaznik BusinessAcademy

"Naucila sam da razlikujem tipove ljudi i kako da se postavim prema njima tačnije koje tehnike da upotrebljavam kako bih ostvarila komunikaciju. Mislim da je ovo veoma dragoceno za prakticno iskustvo sa kojem se susreću svi ljudi, naročito na poslu."
Olivera Isailovic Vaskovic, polaznik BusinessAcademy

"Sve je bilo odlično, pogotovo onaj praktični deo na kraju seminara gde su dodeljene uloge i kada se prolazilo kroz jednu od mogućih situacija i analiziralo šta je dobro a šta ne bi trebalo  raditi."
Aleksandar Galetin, polaznik ITAcademy

DOGAĐAJI

Citat dana

Mi zapravo znamo ako malo znamo. Sa znanjem raste i sumnja.
Johan Volfgang Gete

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: