Održana radionica: Samopouzdanje - kako ga steći i održati?

U subotu, 28. juna, u organizaciji Centra za razvoj karijere, održana je radionica na temu „Samopouzdanje - kako ga steći i održati”. Predavač je bila Milica Jovanović. Nadamo se da ste uživali prateći ovu radionicu, kao i da vam je donela nova znanja koja će vam koristiti u daljem usavršavanju, kako na ličnom tako i na profesionalnom planu.

Materijale sa radionice možete preuzeti na linku u nastavku:

slikaDopala mi se prijatna atmosfera i neposredna komunikacija sa predavačem. Ono što sam naučila na ovoj radionici jeste da svakom poslu treba prići sa verom u uspeh i istrajnošću do cilja.
Nada Mitrović, polaznica ITAcademy

Uvek mi je drago da naučim neku novu veštinu. Najviše su mi se dopali konkretni saveti. Dobila sam konkretne alate za rad na svom samopouzdanju. Hvala vam na tome.
Violeta Pavlovski, polaznica ITAcademy

Posebno bih izdvojila prvu vežbu sa radionice – vežbu sa vunicom u cilju spoznaje ličnih kvaliteta. Naučila sam da svest o sopstvenoj kompetenciji i ostvarenim dostignućima pozitivno utiče na samopouzdanje i u mnogome doprinosi uspešnoj realizaciji aktivnosti, kako na profesionalnom tako i na ličnom novou.
Slađana Petrović, učesnica seminara

Sve je bilo super – čitava priča o tome kako steći samopouzdanje i kako ga održati.    Vizuelizacijom onoga što treba da se desi, beskrajnim optimizmom i predanim radom. Sve što zamislimo možemo i da ostvarimo ako dovoljno to želimo.
Vladimir Karadžić, student ITS-a

Predavanje je bilo jako interesantno, dinamično, držalo je pažnju, a predavač je učinio da bude razumljivo i zanimljivo. Volela bih da i sledeća budu u tom duhu. Naučila sam kako da na vrlo jednostavan, slikovit način sebi pomognem u podizanju samopouzdanja. Dobro osmišljeno da preispitam sebe i preduzmem korake ka napredovanju u poslu, u sticanju znanja i opštem boljem poštovanju sebe.
Lidia Stefanović, polaznica ITAcademy

Dopalo mi se što je radionica bila interaktivna, veoma interesantna i puna korisnih informacija. Ja se već neko vreme bavim sličnim temama, ali sam uspela da saznam nekoliko novih stvari, što je za svaku pohvalu. Do sada nikada nisam radila SWOT analizu sopstvenih potencijala, što mi je bilo veoma zanimljivo, kao i 3 faze postizanja ciljeva (radila sam nešto slično, ali ne na taj način), koje ću sigurno primenjivati s vremena na vreme, kada dođe period da se postave novi ciljevi i zadaci na profesionalnom i ličnom planu.
Dragana Lazarević, polaznica ITAcademy

Dopali su mi se razgovori sa publikom koji daju veselu atmosferu i prenose pozitivnu energiju.    Kad uradim šta sam naumila, ispričaću vam, za sada imam dosta teorije, a poznato je da se tek postizanjem rezultata  naučeno vidi.  Zaista sam uživala u vašoj radionici.
Jelica Lazović, polaznica ITAcademy
Dopao mi se interaktivan pristup radionici. Pozitivna atmosfera. Naučila sam da treba uvek verovati u svoje potencijale i biti svestan da možemo više da postignemo, samo ukoliko u to sami dovoljno verujemo, to želimo i učinimo korake koji nas vode ka tom cilju.
Tatjana Kovačević, polaznica BusinessAcademy

DOGAĐAJI

Citat dana

Uspeh je rezultat neprestane brige za postizanje cilja.
Disraeli