Oglasi za posao – Nsoft

NSoftKompanija NSoft nastala je prije osam i pol godina, i zapošljavala je samo dva djelatnika. Krenuli su iz garaže i razvili se u prepoznatljivu kompaniju koja danas broji 200 djelatnika a posluje globalno, u 25 zemalja na 3 kontineta: Južna Amerika, Afrika i Europa.

Nakon određenog vremena NSoft se počeo baviti pravljenjem softvera. Priča o početku je sada dio prošlosti koju rado prepričavaju a sadašnjost je da su jedina firma ikada iz BIH koja je ušla u top 50 najbrže rastućih firma u Centralnoj i Jugoistočnoj Europi i našla se na visokom 5. mjestu 2016, te prema 100 najvećih rangirana kao lider u IT sektoru u BiH.

NSoft je uvijek njegovao transparentnost, poštenje, trud i dogovor. Njihova priča nije toliko vezana za poslovni uspjeh, već su ono čime se istinski ponose: međuljudski odnosi, obiteljska atmosfera, te želja da svaki uspjeh firme podjele s djelatnicima.

Ovim putem proslijedili su nam konkurse za poslove:

Prijava:

- Link za prijavu se nalazi unutar oglasa.
- U prijavi naglasiti: naziv pozicije i naziv škole (ITAcademy, BusinessAcademy ili InternetAcademy).
- Krajnji rok za prijavu je: 30. 06. 2023.
- Biće kontaktirano samo sa kandidatima koji uđu u uži izbor.

DOGAĐAJI

Citat dana

Mi zapravo znamo ako malo znamo. Sa znanjem raste i sumnja.
Johan Volfgang Gete

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: