OGO Sense

ogoOGO Sense je internacionalna digitalna agencija osnovana 2007. godine u Americi. Bave se Internet marketingom, veb dizajnom i tehničkom podrškom, te posluju sa klijentima iz Amerike i Evrope. Pomoću praktičnih savjeta i prilagođenog procesa klijentima pomažu da unaprijede poslovanje i maksimiziraju poslovni rezultat. 

Firma je od svog osnivanja ostvarivala konstantan rast kako u pogledu povećanja obima poslovnih aktivnosti, tako i u pogledu broja radnika koje zapošljava. Počela je sa 5, a danas zapošljava 12 radnika sa tendencijom povećavanja ovog broja. Njihov tim čine programeri, veb dizajneri, članovi tehničke podrške, menadžer marketinga i prodaje, finansijski menadžer i menadžer operativnih aktivnosti. 

OGO Sense pored vrijednosti koje stvara za klijente nastoji da stvori i vrijednost za radnike, studente kao i zajednicu u cjelini. Prepoznaju mlade kao jedan od ključnih faktora za razvoj društvene zajednice zbog čega u toku godine organizuju nekoliko različitih programa praksi i to:

  • Razvoj mobilnih aplikacija,
  • IT podrška,
  • Veb dizajn,
  • Razvoj veb aplikacija.

Kroz ove programe prakse do sada je prošlo oko 50 studenata i diplomaca a najbolji od njih su dobili zaposlenje i postali dio njihovog tima. Kroz ovu praksu pružaju studentima mogućnost da uče iskustveno radeći na konkretnim projektima u realnom okruženju.

Jednom godišnje dodjeljuju i stipendiju u iznosu od 1,000 KM talentovanom studentu iz oblasti informatike.

U firmi se kao službeni jezik govori engleski kako bi klijentima pružili što kvalitetniju uslugu, ali i pomogli osoblju da unaprijedi svoje komunikacione sposobnosti.

Takođe, stvaraju pozitivnu radnu atmosferu i na taj način motivišu naše radnike da povećavaju svoj doprinos u ostvarenju postavljenih ciljeva firme.

Web site: www.ogosense.com.

DOGAĐAJI

Citat dana

Education is what survives when what has been learned has been forgotten. Obrazvoanje je ono što preživi kada se zaboravi ono što je naučeno.
B. F. Skiner

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: