OGO Sense

ogoOGO Sense je internacionalna digitalna agencija osnovana 2007. godine u Americi. Bave se Internet marketingom, veb dizajnom i tehničkom podrškom, te posluju sa klijentima iz Amerike i Evrope. Pomoću praktičnih savjeta i prilagođenog procesa klijentima pomažu da unaprijede poslovanje i maksimiziraju poslovni rezultat. 

Firma je od svog osnivanja ostvarivala konstantan rast kako u pogledu povećanja obima poslovnih aktivnosti, tako i u pogledu broja radnika koje zapošljava. Počela je sa 5, a danas zapošljava 12 radnika sa tendencijom povećavanja ovog broja. Njihov tim čine programeri, veb dizajneri, članovi tehničke podrške, menadžer marketinga i prodaje, finansijski menadžer i menadžer operativnih aktivnosti. 

OGO Sense pored vrijednosti koje stvara za klijente nastoji da stvori i vrijednost za radnike, studente kao i zajednicu u cjelini. Prepoznaju mlade kao jedan od ključnih faktora za razvoj društvene zajednice zbog čega u toku godine organizuju nekoliko različitih programa praksi i to:

  • Razvoj mobilnih aplikacija,
  • IT podrška,
  • Veb dizajn,
  • Razvoj veb aplikacija.

Kroz ove programe prakse do sada je prošlo oko 50 studenata i diplomaca a najbolji od njih su dobili zaposlenje i postali dio njihovog tima. Kroz ovu praksu pružaju studentima mogućnost da uče iskustveno radeći na konkretnim projektima u realnom okruženju.

Jednom godišnje dodjeljuju i stipendiju u iznosu od 1,000 KM talentovanom studentu iz oblasti informatike.

U firmi se kao službeni jezik govori engleski kako bi klijentima pružili što kvalitetniju uslugu, ali i pomogli osoblju da unaprijedi svoje komunikacione sposobnosti.

Takođe, stvaraju pozitivnu radnu atmosferu i na taj način motivišu naše radnike da povećavaju svoj doprinos u ostvarenju postavljenih ciljeva firme.

Web site: www.ogosense.com.

DOGAĐAJI

Citat dana

Obrazovani se razlikuju od neobrazovanih isto kao živi od mrtvih.
Anonimni autor