OK matematika

OK matematika je najuspešniji sistem koji čini da zavolite matematiku i savladate je u potpunosti!


Ovaj projekat postao je jedno od najuspešnijih ostvarenja LINK Business Incubatora. Kompanija LINK group je u okviru ovog jedinstevnog sistema učenja namenjenog mladima prepoznala neminovnost značaja savremenog pristupa matematici i odlučila da i na ovaj način pruži svestranu podršku unapređenju obrazovanja.

Zahvaljujući ovoj podršci i saradnji, ideja o savremenoj matematici pokazala se kao izuzetno uspešan poduhvat, koji je rezultovao kvalitetnim i primenjivim matematičkim znanjima i uspesima brojnih korisnika.

Matematika je veoma važna – u školi, na fakultetu, na poslu, u životu uopšte. Zato treba da je naučimo i usavršimo, ali – veoma je važno na koji način ćemo to raditi. Iskustva mnogobrojnih korisnika pokazuju i dokazuju da je OK matematika idealan način za učenje matematike.

Ovaj projekat može biti od koristi svima: detetu prvog razreda, maturantu, gimnazijalcu, studentu, čoveku srednjih godina, penzioneru, jednostavno – biće od koristi i pomoći svima koji žele da nauče matematiku kroz jedan novi i originalan pristup.

Matematika nije teška, naprotiv. Svako ima sposobnost da uči i nauči, jer – priroda nam je svima podarila tu sposobnost. OK matematika će vam pomoći da na jednostavniji i brži način „izvučete” iz sebe matematičku logiku i matematički način razmišljanja koji postoje u svakom od nas.

Kako funkcioniše OK matematika?

Ovaj izuzetno uspešan projekat veruje da je pravi put ka znanju aktivno učenje i vežbanje, a ne samo jednostrano predavanje. Verujemo da je ovakav način učenja originalan i efikasan. Iskustvo je to potvrdilo mnogo puta. Jer, matematika nije samo bezbroj formula i teških zadataka. Ona je veoma logična i jednostavna kada je objašnjena na pravi način. A kada jednom shvatimo taj način, biće nam lako da rešimo svaki problem. Zato je OK matematika pravo rešenje za svakoga ko hoće da na pravi način pristupi ovoj nauci.

Časovi se održavaju u hi-tec okruženju. Učenici ne sede u klupama, već oko velikog stola uče zajedno. Višegodišnje iskustvo u podučavanju matematike govori nam da je, zbog sklonosti ka internetu, virtuelnom komuniciranju i novim tehnologijama, online učionica bliža i interesantnija učenicima, a istovremeno pruža isti, čak bolji i izražajniji kvalitet u procesu učenja u odnosu na tradicionalno obrazovanje na kakvo smo navikli.

Nastavnik je u učionici OK matematike, a učenik u svojoj kući ili gde god ima pristup internetu, za sopstvenim računarom. Elektronska sveska, koja se na Zapadu već godinama unazad pokazuje kao idelano sredstvo u učenju matematike i koju u Srbije odnedavno koriste samo neke škole u nastavi, dala je u okviru ovog sistema učenja izuzetno visoke rezultate.

Međutim, pored ovakvog načina učenja, OK matematika pruža i mogućnost zakazivanja privatnih časova preko interneta, koji mogu biti realizovani ili u učionici ili online, u zavisnosti od vaših želja i potreba.

OK matamatika je škola sa osmehom.

OK matamatika je škola sa osmehom. Jer, školu ne čine zidovi, školu čine oni koji podučavaju i vi koji učite. Školu čine vaše znanje i vaš uspeh. Školu čini vaše zadovoljstvo zbog naučenog.

Nastavnici OK matematike su uvek tu za svako vaše pitanje, svaki vaš zadatak. Dovoljno je samo da se registrujete i u svakom trenutku imaćete najbržu moguću i najbolju pomoć u učenju matematike.
 
Poseban bonus za korisnike OK matematike su besplatni časovi engleskog ili nemačkog jezika.

Posetite sajt OK matematika >>

DOGAĐAJI

Citat dana

Edukacija je ključni element preživljavanja jer smo iz perioda industrijske tranzicije prešli u postindustrijsku, koja se bavi obradom informacija, a ne proizvodnjom dobara.
Gordon Mekfarlan

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: