OKschool

logoOKschool je jedinstvena ponuda kurseva i stručne edukacije na tržištu i predstavlja spoj tradicionalne nastave u najsavremenije opremljenim učionicama i specijalno razvijene onlajn platforme za učenje na daljinu, uz stalnu podršku profesora i pristup multimedijalnim nastavnim materijalima, testovima za proveru znanja, onlajn konsultacijama i mnogim drugim korisnim sadržajima.

OKschool u ponudi ima obuke za zanimanja iz oblasti kao što su 3ds Max specijalista, WordPress, Java programer, Web dizajner HTML i CSS, Linux specijalista i mnoge druge. Takođe su u ponudi i onlajn kursevi iz oblasti dizajna, programiranja, biznisa, AutoCAD­a. Po uspešnom završetku kursa u OKschool dobijate OKschool ­sertifikat, vašu priznatu garanciju o stečenim znanjima i veštinama. Sem sticanja OKschool sertifikata, možete polagati i za najpoznatije međunarodne sertifikate.

Kompanija LINK group, pod čijim okriljem se nalazi i OKschool, ima dugogodišnju saradnju sa svetskim test­ centrima kao što su Prometric i Pearson VUE, ali i sa kompanijama iz oblasti IT­-ja, poput kompanija Adobe, Microsoft, Zend, Autodesk, Apple i mnogim drugim.

Web site: www.ok-school.com

DOGAĐAJI

Citat dana

Život ne pruža veće zadovoljstvo od savladavanja poteškoća na putu uspeha, postavljanje novih ciljeva i njihovo dostizanje.
Dr Samuel

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: