Online Sales Basics

Prodaja je oduvek bila unosan posao, zapravo u poslu se ne dešava ništa dok se ne desi prodaja. A kao i prodaja i Internet je danas nezaobilazna komponenta savremenog života i poslovanja. Kada se spoje ova dva podjednako jaka pojma, dobijamo jedan treći, koji prevazilazi sva očekivanja po pitanju upotrebe i primene, a to je Online Sales (Prodaja putem Interneta). 

Osnove Online Sales tehnika će vam približiti Dragan Varagić, jedan od najpoznatijih srpskih blogera i online stratega. Vlasnik je Web sajta www.pretraga.rs, "Pretraga i prezentovanje" najstarijeg e-mail časopisa u Srbiji, bloga www.draganvaragic.com i servisa za online distribuciju saopštenja Probjave.com.

Dragan Varagić ima bogato, kako predavačko, tako i tržišno iskustvo. Iza sebe ima ostvarenu saradnju sa kompanijama Coca Cola Srbija, Diners Srbija, Pakom, IFC – World Bank Group, Makedonskim Telekomom, Plivom, Erste bankom, Sintelonom, Anemom, Exitom, Metalcem, učešće u preko 20 Internet projekata u Kanadi...

 

Iskoristite priliku da u subotu 21. januara u 10h čujete nešto više o prodaji putem Interneta i kako napraviti prvi korak u ovom krajnje unosnom poslu. 

Kako je interesovanje za seminar veliko potrebno je da potvrdite svoje prisustvo slanjem prijave. 

PRIJAVITE SE

Vidimo se u subotu 21. januara u 10h !

 

 

DOGAĐAJI

Citat dana

Obrazovanje treba da počne od sebe samoga.
Ludvig Fojerbah

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: