Panel: Product data behind a webshop

DGSeti se samo, na primer, 2016. godine i uporedi je sa današnjicom. Nebo i zemlja, je l' da? Svedoci smo velikih promena i rađanja novih trendova. Ali, verujemo da nam je svima jedan od njih posebno prirastao srcu – kupovati sve što poželiš iz svog kreveta, fotelje, možda i kade. Neka moderna “krpica”, laser-igračka za mačku ili motorcangle za kućne majstorije – sve što zamisliš je na klik od tebe i na tvojoj adresi kroz nekoliko dana. 

Međutim, da li su pitanja poput “Kako je sve to dospelo na sajt? Ko upravlja tim podacima i pronalazi relevantne informacije? Šta se dešava iza kulisa?” ikada prošla kroz tvoju glavu?

Ako jesu – BREAKING NEWS!

Mi iz Digitec Galaxusa, najpoznatije švajcarske e-commerce kompanije, želimo da skinemo sve zavese, porušimo sve mitove i objasnimo kako je to raditi u timovima Product Data Integration i Product Content Development, odnosno biti jedan od mahera u radu sa podacima i plasiranjem istih na sajt. Takođe, radujemo se da čujemo i tvoja dosadašnja saznanja i iskustva na ovu temu, zato te nestrpljivo očekujemo na našem otvorenom panelu!

Watch out, spoiler! Imaćeš priliku da čuješ i koje su to otvorene pozicije u ovim timovima, pa eto prilike da se prijaviš i postaneš deo naše EKIPE. 

Trenutno najvažnije informacije za tebe, pa nemoj da ih propustiš:

Postani deo EKIPE, ostani ono što jesi.

DOGAĐAJI

Citat dana

Obrazovanje je stvorilo bezgraničnu populaciju koja je sposobna da čita, ali nije sposobna da razlikuje šta je vredno čitanja.
Džordž Makoli Treveljan

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: