Panel: Product data behind a webshop

DGSeti se samo, na primer, 2016. godine i uporedi je sa današnjicom. Nebo i zemlja, je l' da? Svedoci smo velikih promena i rađanja novih trendova. Ali, verujemo da nam je svima jedan od njih posebno prirastao srcu – kupovati sve što poželiš iz svog kreveta, fotelje, možda i kade. Neka moderna “krpica”, laser-igračka za mačku ili motorcangle za kućne majstorije – sve što zamisliš je na klik od tebe i na tvojoj adresi kroz nekoliko dana. 

Međutim, da li su pitanja poput “Kako je sve to dospelo na sajt? Ko upravlja tim podacima i pronalazi relevantne informacije? Šta se dešava iza kulisa?” ikada prošla kroz tvoju glavu?

Ako jesu – BREAKING NEWS!

Mi iz Digitec Galaxusa, najpoznatije švajcarske e-commerce kompanije, želimo da skinemo sve zavese, porušimo sve mitove i objasnimo kako je to raditi u timovima Product Data Integration i Product Content Development, odnosno biti jedan od mahera u radu sa podacima i plasiranjem istih na sajt. Takođe, radujemo se da čujemo i tvoja dosadašnja saznanja i iskustva na ovu temu, zato te nestrpljivo očekujemo na našem otvorenom panelu!

Watch out, spoiler! Imaćeš priliku da čuješ i koje su to otvorene pozicije u ovim timovima, pa eto prilike da se prijaviš i postaneš deo naše EKIPE. 

Trenutno najvažnije informacije za tebe, pa nemoj da ih propustiš:

Postani deo EKIPE, ostani ono što jesi.

DOGAĐAJI

Citat dana

Sve ono što podrazumevamo znanjem, dokazuje se u praksi. Danas je znanje informacija koja je primenjiva u praksi, informacija usmerena ka rezultatu.
Piter Druker

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: