Partner mikrokreditna fondacija

logoPartner mikrokreditna fondacija je lokalna organizacija, koja je počela sa radom 1997. godine kao ekonomski program Mercy Corpsa.
Organizacija Partner mikrokreditna fondacija posluje na području cele Bosne i Hercegovine. Osnovna delatnost je izdavanje mikrokredita koji klijentima služe za početak ili razvoj postojećeg posla.

Partner mikrokreditna fondacija pruža finansijske usluge ekonomski aktivnoj populaciji kojoj je otežan ili koja nema pristup komercijalnim izvorima finansiranja, za pokretanje i unapređenje biznisa i poboljšanje kvaliteta života.

Partner mikrokreditna fondacija vidi budućnost u BiH, gde će finansijske usluge biti dostupne svima koji su voljni za rad. Njena uloga je da pomogne klijentima da počnu i razviju male poslove, da asistira u kreiranju zaposlenja, te da kao agent promene doprinese zdravoj tranziciji zemlje na tržišnu ekonomiju.

Web site: www.partner.ba

DOGAĐAJI

Citat dana

Da bi neko saznao šta i ti znaš, treba da ga pronadeš i nauciš.
Anonimni autor

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: