Partner Team

logoRegionalni centar za mikroekspresije i govor tela Partner Team je jedini i jedinstveni centar u regionu koji svoju sertifikovanu ekspertizu ima na polju mikroekspresija i govora tela.

Partner Team se u radu bazira na metodama svog partnera „Center for body language“ (Antverpen, Belgija), a pokrivaju i tržište Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Makedonije.

Svi programi Partner Teama su kreirani na osnovu jedinstvene ECCM metodologije (EnoVeC i EMEC), koja je prilagođena potrebama lokalnih tržišta na kojima posluju.

Partner Team poseduje ogromno iskustvo sa različitim industrijama i sistemima (Delhaize, Ernest & Young, IDEA, BMW, Johnson-Johnson,  Citi bank, Johnson Diversey, Hudson, KBC banka, Mace group, TASKI, Mercuri Urval, Eurogenerics, Mobistar, Banca Intesa, BASF, Coca-Cola, VIP mobile…) što je samo jedan od razloga zašto im treba ukazati poverenje, kako biste izgradili poziciju lidera na tržištu i unapredili vaše poslovanje.

Web site: www.mikroekspresije.com

DOGAĐAJI

Citat dana

Da bi neko saznao šta i ti znaš, treba da ga pronadeš i nauciš.
Anonimni autor

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: