PC press

PC pressIzdavačka kuća PC Press je već 18 godina lider na tržištu ICT izdavaštva u Srbiji. Njihovo najpoznatije izdanje je časopis PC – namenjen, kako kažu, pre svega, ljudima koji profesionalno koriste personalni računar, ali i svim čitaocima koji žele da prošire svoja znanja i veštine iz oblasti IT-ja.

Časopis izlazi mesečno i obiluje zanimljivim autorskim tekstovima članova redakcije PC Pressa, najpoznatijih IT stručnjaka sa višegodišnjim iskustvom u račuanrskim naukama i u izdavaštvu. Oni se bave aktuelnostima i temama u vezi sa hardverom, softverom, IT tržištem, komunikacijama, programiranjem, ali daju i praktične savete za korišćenje računara i programa. Inače, uz svaki broj časopisa PC čitaoci dobijaju i DVD prepun zanimljivih i korisnih sadržaja.

Osim toga, ova izdavačka kuća poznata je i po svojim specijalizovanim izdanjima i priručnicima, takođe iz oblasti IT-ja i tehnike, kao što su “50 godina računarstva u Srbiji”, “Office i Vista na radnom mestu”, “PC vodič kroz primene računara”, i dr.

Web site: www.pcpress.rs

DOGAĐAJI

Citat dana

Education is what survives when what has been learned has been forgotten. Obrazvoanje je ono što preživi kada se zaboravi ono što je naučeno.
B. F. Skiner

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: