PC press

PC pressIzdavačka kuća PC Press je već 18 godina lider na tržištu ICT izdavaštva u Srbiji. Njihovo najpoznatije izdanje je časopis PC – namenjen, kako kažu, pre svega, ljudima koji profesionalno koriste personalni računar, ali i svim čitaocima koji žele da prošire svoja znanja i veštine iz oblasti IT-ja.

Časopis izlazi mesečno i obiluje zanimljivim autorskim tekstovima članova redakcije PC Pressa, najpoznatijih IT stručnjaka sa višegodišnjim iskustvom u račuanrskim naukama i u izdavaštvu. Oni se bave aktuelnostima i temama u vezi sa hardverom, softverom, IT tržištem, komunikacijama, programiranjem, ali daju i praktične savete za korišćenje računara i programa. Inače, uz svaki broj časopisa PC čitaoci dobijaju i DVD prepun zanimljivih i korisnih sadržaja.

Osim toga, ova izdavačka kuća poznata je i po svojim specijalizovanim izdanjima i priručnicima, takođe iz oblasti IT-ja i tehnike, kao što su “50 godina računarstva u Srbiji”, “Office i Vista na radnom mestu”, “PC vodič kroz primene računara”, i dr.

Web site: www.pcpress.rs

DOGAĐAJI

Citat dana

Mi zapravo znamo ako malo znamo. Sa znanjem raste i sumnja.
Johan Volfgang Gete

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: