Penzionerski Servis

Penzionerski servis logoPenzionerski Servis d.o.o. ima zadatak penzionerima pruži informacije o firmama koje odobravaju definisane popuste i benefite za penzionere.

Iako sam naziv ustanove upućuje na činjenicu da su prvenstveno orijentisani na penzionere i njihove potrebe, sve informacije koje prosleđuju su bitne i za članove domaćinstava penzionera i njihove porodice. Prema zvaničnoj statistici, nešto preko 1.750.000 penzionera izdržava ili svojim penzijama materijalno pomaže preko 3.000.000 stanovnika Srbije, a 1/4 ukupne potrošnje u Srbiji potiče upravo od penzija.
 
Penzionerski Servis sastoji se iz nekoliko segmenata koji čine jednu celinu.
 
Segmenti Penzionerskog servisa su: internet sajt − http://www.penzionerskiservis.rs/, internet sajt − http://www.penzionerskipopusti.rs/, call centar sa besplatnim pozivom na broj: 0800 303 300 i sektor za izdavanje Penzionerskih popust kartica.
 
Penzionerska popust kartica je identifikaciona personalizovana kartica pomoću koje korisnici  kartice mogu da ostvaruju popuste kod pravnih lica koja su u sistemu penzionerske popust kartice. Penzioner može postati korisnik kartice po svim kategorijama osiguranja, ukoliko izrazi želju da poseduje penzionersku popust karticu.

Web site: www.penzionerskiservis.rs

DOGAĐAJI

Citat dana

Da bi neko saznao šta i ti znaš, treba da ga pronadeš i nauciš.
Anonimni autor

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: