Plan Plus

PlanPlusPlanPlus je proizvod firme Contrast i najkorišćenija je domaća digitalna mapa sa poslovnim katalogom, koja vodi korisnike kroz mrežu puteva, ulice gradova i naselja, gradski saobraćaj, javne i poslovne objekte Srbije i Crne Gore. Sadrži precizne mape za 5000 naseljenih mesta u kojima živi 90% stanovništva Srbije i Crne Gore, kao i preko 25.000 poslovnih i javnih objekata. Baza podataka PlanPlusa se redovno ažurira i povećava se broj informacija.

Internet verzija PlanPlusa je online mapa i poslovni katalog Srbije i Crne Gore. Već desetak godina se nalazi na listi TOP 50 RS WEB računarskog časopisa PC, u izboru najboljih i najkorisnijih domaćih internet lokacija.

Sajt www.planplus.rs uključen je u zvaničnu internet prezentaciju Grada Beograda - www.beograd.rs, koristi ga i Telekom Srbije, a povezan je sa velikim brojem partnerskih sajtova svih profila i delatnosti.

Web site: www.planplus.rs

DOGAĐAJI

Citat dana

Mi zapravo znamo ako malo znamo. Sa znanjem raste i sumnja.
Johan Volfgang Gete

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: