PlusPlus

logoPreduzeće P.D. PlusPlus d.o.o. je osnovano 2000. godine.

Osnovna delatnost je uvoz, distribucija i veleprodaja hrane i opreme za pse i druge kućne ljubimce.

Počeli su kao ekskluzivni distributer proizvođača dehidrirane hrane za pse i mačke Farmina Pet Foods Ltd. i direktno su učestvovali u projektu dovođenja ovog renomiranog proizvođača u Republiku Srbiju i izgradnji proizvodnog pogona Farmina Pet Foods Ltd. u Inđiji.

Pored Farmina Pet Foods Ltd, ekskluzivni su distributeri i sledećih proizvođača: Naturediet (Velika Britanija), Continentale Nutrition(Francuska), Dr Alder (Nemačka), Croci S.p.A. (Italija), Ferribiella (Italija),Rolls Rocky (Italija), Ashapura Ltd. (Indija).

Najvažniju kariku u svakom lancu predstavljaju ljudi. PlusPlus veruje da motivisani, zadovoljni i dobro obučeni zaposleni mogu najviše da donesu sebi i kompaniji za koju rade.

Ako posedujete osobine kao što su inicijativa, upornost, želja za učenjem, želja za poslovnim izazovima, inovativnost i želja za timskim radom, onda su sigurni da ste prava osoba za rad u njihovoj kompaniji.

Kompanija je veoma mlada, prosečna starost je 35 god.

Jako cene pozitivan i inovativan duh koji pokreće stvari.

Web site: www.plusplus.co.rs

DOGAĐAJI

Citat dana

Education is what survives when what has been learned has been forgotten. Obrazvoanje je ono što preživi kada se zaboravi ono što je naučeno.
B. F. Skiner

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: