PlusPlus

logoPreduzeće P.D. PlusPlus d.o.o. je osnovano 2000. godine.

Osnovna delatnost je uvoz, distribucija i veleprodaja hrane i opreme za pse i druge kućne ljubimce.

Počeli su kao ekskluzivni distributer proizvođača dehidrirane hrane za pse i mačke Farmina Pet Foods Ltd. i direktno su učestvovali u projektu dovođenja ovog renomiranog proizvođača u Republiku Srbiju i izgradnji proizvodnog pogona Farmina Pet Foods Ltd. u Inđiji.

Pored Farmina Pet Foods Ltd, ekskluzivni su distributeri i sledećih proizvođača: Naturediet (Velika Britanija), Continentale Nutrition(Francuska), Dr Alder (Nemačka), Croci S.p.A. (Italija), Ferribiella (Italija),Rolls Rocky (Italija), Ashapura Ltd. (Indija).

Najvažniju kariku u svakom lancu predstavljaju ljudi. PlusPlus veruje da motivisani, zadovoljni i dobro obučeni zaposleni mogu najviše da donesu sebi i kompaniji za koju rade.

Ako posedujete osobine kao što su inicijativa, upornost, želja za učenjem, želja za poslovnim izazovima, inovativnost i želja za timskim radom, onda su sigurni da ste prava osoba za rad u njihovoj kompaniji.

Kompanija je veoma mlada, prosečna starost je 35 god.

Jako cene pozitivan i inovativan duh koji pokreće stvari.

Web site: www.plusplus.co.rs

DOGAĐAJI

Citat dana

Edukacija je ključni element preživljavanja jer smo iz perioda industrijske tranzicije prešli u postindustrijsku, koja se bavi obradom informacija, a ne proizvodnjom dobara.
Gordon Mekfarlan

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: