Podrži život

pžMisija

Osmeh, radost i bezbrižnost naše dece moguće je osigurati kroz podršku u kriznim situacijama oboleloj i siromašnoj deci, kao i njihovim porodicama. Mi nismo nemi posmatrači i svesni smo ograničenja koja institucije imaju i zato stvaramo mogućnosti na angažovanju šire zajednice kako bi se osiguralo da humane osobe koje žele da podrže naše napore, imaju mogućnost da to i učine.

Ponosni su na raznolikost kultura i verovanja svih građana Srbije i duboko veruju da se svaka razlika može prevazići u istoj želji i htenjima. Zato veruju da nas te razlike mogu povezati da istrajemo u naporima koje ulažemo.

Svaki pojedinac im je važan i svaki zadatak im je prioritet. Veruju da samo radeći zajedno, možemo ostvariti prava naše dece na bolji život i lepšu budućnost.

Vizija

Budućnost ne mogu da predvide, ali uradiće sve da je imaju sva deca Srbije. Veruju u samo jednu budućnost. Budućnost u kojoj deca odrastaju dostojanstveno. Tu budućnost možemo da ostvarimo zajedno stvarajući krug podrške onima kojima je njihova pomoć neophodna i potrebna.

Uključenost svih građana, osiguranje je jednakosti i zagarantovanih prava svakog  deteta na budućnost bez obzira na materijalni status porodice i društva. Srećna i bezbrižna deca najsigurniji su temelj budućnosti svakog naroda u svetu. Uz istrajnost, podršku, saosećanje i razumevanje cele društvene zajednice, gradimo svakog pojedinca, gradimo i nas same.

Ocenjujući napredak i uz kontinuirani rad, ali i proveru prioriteta, odlučni su u nameri da našoj deci ostvaraju bolju Srbiju za sve građane.

Ciljevi

Zdrava, srećna i bezbrižna deca su njihov jedini cilj. Ostvariće ga kroz unapređenje socijalne i zdravstvene zaštite dece u Srbiji, sprovodeći različite humanitarne aktivnosti .

Podrška oboleloj deci i njihovim porodicama u cilju lečenja, medicinskog zbrinjavanja i oporavka, promovisanje i unapređenje sistema dečije zdravstvene zaštite u Srbiji, je osnovni cilj naše fondacije. Budućnost i životne mogućnosti dece u Srbiji, koja nisu odredjena siromaštvom, teškim bolestima, načinom na koji žive, lokacijom, nacionalnošću i veroispovesti, naš je siguran put u zdravo i uspešno društvo.

Oni imaju cilj i na kraju prihvataju samo jednu nagradu – osmeh i radost na licima onih kojima su potrebni. Taj osmeh i ta radost nemaju cenu i njihovu vrednost znaju samo oni koji su pomažući drugima, postali ponosni vlasnici mnogo osmeha.

Web site: www.podrzizivot.com

DOGAĐAJI

Citat dana

Lepo je misliti, još lepše znati, a najlepše je promatrati.
Johan Volfgang Gete

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: