Polaznici oduševljeni održanim seminarom

Prošle nedelje, 29. septembra, Centar za razvoj karijere priredio je nesvakidašnju edukativnu subotu, u okviru koje su predavačice dr Ivana Simeunović i Olivera Bugarinović imale zadatak da polaznicima reše brojne finansijske nedoumice i objasne kretanja na berzi.

Prvi deo seminara bio je posvećen predavanju dr Ivane Simeunović, profesorke na Beogradskoj Bankarskoj Akademiji, Fakultetu za bankarstvo, osiguranje i finansije. Samo 30 polaznika seminara imalo je priliku da se upozna sa osnovnim principa finansijske matematike. Ovo vrsta znanja je neophodna kako bismo razumeli obračun interesa i kamatnih stopa i pametno se kreditno zadužili.

Drugi deo seminara bio je rezervisan za specifičnu radionicu. Predavačica Olivera Bugarinović, inače licencirana brokerka i stručna saradnica u edukativnom timu Beogradske Berze izvela je simulaciju berzanskog poslovanja. Svaki učesnik seminara je bio u mogućnosti da na računaru, koristeći platformu TeleTrader Professional, brzo i kroz igru nauči kako da čita berzanske indekse. Na osnovu ove radionice učesnici su mogli da uvide kako poslovanje na berzi nije kladionica, već podrazumeva promišljen nastup, kojim se smanjuju rizici od gubitka uloženih sredstava i ostvaruje profit. 

Oduševljenje polaznika celokupnim seminarom, naročito interaktivnom radionicom, bilo je više nego očigledno. Jedino što su nam zamerili bio je manjak vremena - sledeći put, rekli su nam, druženje bi trebalo da traje barem duplo duže.


UTISCI SA SEMINARA

Veoma interesantna predavanja

"Oba predavanja su bila veoma interesantna, i meni lično je nedostajalo još vremena! Mogla su oba da traju po minimum tri sata!"
Vladimir Arnautović, polaznik ITAcademy

 

Naučila sam kako da pratim trgovanje na berzi

"Naučila sam kako da pratim trgovanja na berzi i da uz pomoć alata izračunam kada je najpovoljnije kupiti ili prodati određenu nekretninu ili akciju, i na šta treba obratiti pažnju pri ulaganju u neku firmu."
Dragana Pistalović, polaznica ITAcademy

 

Predavanja za čistu desetku

"Nisam do sada često imala priliku da za tako kratko vreme naučim toliko toga novog, korisnog i zanimljivog, pa bih predavanje ocenila čistom desetkom . . . Kvalitetno provedenih 45 minuta!"
Sandra Karan, učesnica seminara

 

Profesionalni i jasni predavači

"Bukvalno ništa ne bih menjao. Sve sam razumeo i predavači su bili više nego profesionalni i jasni."
Nebojša Cvetić, polaznik BusinessAcademy

 

Predavači voljni da prenesu znanje

"Prvenstveno mi se dopala stručnost predavača i način na koji su objasnili temu seminara. Takođe mi se svidjela i ljubaznost predavača i njihova volja da pokažu i ponove drugima ako nisu dovoljno shvatili."
Dragana Pistalović, polaznica ITAcademy

DOGAĐAJI

Citat dana

Obrazovanje je jednostavno duša zajednice kada se prenosi sa generacije na generaciju.
Žilbert K. Čelsterton

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: