Porsche Leasing SCG

logoVeć 40 godina pravna i fizička lica se pouzdaju u Porsche Bank kao svog partnera u finansiranju. Porsche Bank je osnovana 1966, kao deo koncerna Porsche Austria, i time postala prva lizing kuća u Austriji. Do dan-danas ova firma ima najveći broj finansiranih vozila. 

Porsche Leasing nudi finansiranje ne samo vozila marke Porsche nego i svih vozila VW Groupa. 

Firma Porsche Bank AG je 22. aprila 2004. godine osnovala firmu Porsche Leasing SCG d.o.o., sa sedištem u Beogradu, koja nudi najpovoljnija rešenja za nabavku automobila putem lizinga ne samo za vozila marke Porsche nego i svih vozila VW Groupa. Inače, Porsche Holding, kojem pripada Porsche Bank AG (a samim tim i Porsche Leasing SCG d.o.o.) je porodična imperija u stoprocentnom vlasništvu porodice Porsche i Piëch. 

Na osnovu dugogodišnje saradnje trgovačke mreže Volkswagen Group i Porschea, kao i njihovog bogatog iskustva, firma Porche Bank je uspela da pronađe pravi put do ispunjenja želja svojih klijenata, kojima kontinuirano nastoji da pruži vrhunske finansijske usluge uz kvalitetan proizvod.

Web site: www.porscheleasing.rs

DOGAĐAJI

Citat dana

Da bi neko saznao šta i ti znaš, treba da ga pronadeš i nauciš.
Anonimni autor

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: