Poslovne istraživačke metode


poslovne metodeZa svakog rukovodioca poslovne istraživačke metode i tehnike su od izuzetnog značaja. Rukovodioci ih koriste za prikupljanje podataka i obradu istih radi dobijanja preko potrebnih informacija koje su neophodne za poslovno odlučivanje. One imaju široku primenu a najzastupljenije su u menadžmentu i marketingu. S tim u vezi predavanje ima za cilj da upozna i informiše učesnike sa poslovno istraživačkim metodama koje se koriste u procesu donošenja efektivnih i efikasnih poslovnih odluka.

O najzastupljenijim poslovno istraživačkim metodama govoriće Bojan Čučak. Bojan  je završio master studije iz oblasti menadžmenta i strategije sa specijalizacijom u upravljanju ljudskim resursima na Internacionalnom fakultetu Univerziteta Šefild iz Velike Britanije (International faculty, Universty of Sheffield). Poseduje bogato iskustvo u radu na istraživačkim projektima u oblastima poslovne stragije, upravljanja ljudskim resursima, primeni HR polisa i procedura u malim i srednjim preduzećima, operativom meandžmentu itd. Radi na poziciji konsultanta za prodaju i implementaciju HR rešenja u kompaniji Trenkwalder kadrovske usluge d.o.o.

Posetite nas 24. septembra u 11:45h u prostorijama LINK group u Cara Dušana 34, Zemunu.

Vidimo se!

DOGAĐAJI

Citat dana

Obrazovanje treba da počne od sebe samoga.
Ludvig Fojerbah

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: