Postanite deo našeg tima - prijavite se za LINK Apprentice Program

Vaš CV je i dalje prazan, bez radnog iskustva i učešća u realnim projektima?
Imamo rešenje!

Uskoro kreće novi krug LINK Apprentice Internship Programa (LAP) samo za polaznike ITAcademy, BusinessAcademy, InternetAcademy i studente Visoke škole strukovnih studija za informacione tehnologije (ITS), Fakulteta savremenih umetnosti (FSU)Visoke škole za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo (ITEP).

Ne propustite priliku da povećate svoje šanse za zaposlenje, steknete nova, praktična znanja i dodatno se usavršite.

lap

Ako ste uspešno završili neki od naših edukativnih programa, stekli ste pravo da se prijavite za LAP program i dobijete priliku da preuzmete tajne profesionalaca u okviru kompanije LINK group.

Kroz 3 meseca prakse, ovladaćete važnim veštinama, koje se stiču samo svakodnevnim radom u profesionalnom okruženju, usavršićete svoja znanja i u CV dodati značajne reference, koje će svaki poslodavac prepoznati i visoko vrednovati.

Spremni smo da ulažemo u vas!

Ukoliko umete da prepoznate priliku, voljni ste da uložite vreme u svoju budućnost, da se usavršavate i učite od profesionalaca, ne propustite priliku, prijavite se za LAP program.

Pridružite nam se kao:

IT Administration


Praktikant sektora za IT administraciju >>


Web Application Development Team

 

Praktikant PHP tima >>


Center for Career Development

 

Praktikant Centra za razvoj karijere >>


Desktop Application Development Team

 

Praktikant C# tima >>


Web Design Team

 

Praktikant Design tima >>


Print Design

 

Praktikant Design tima >>


Marketing asistent

 

Praktikant Marketing Assistant >>


Technical Support Team

 

Praktikant tima tehničke podrške >>


Copywriter/Web editor

 

Copywriter / Web Editor za marketing tim >>


Video & Sound Production

 

Praktikant sektora za video produkciju na eduTV-u >>


Web editor na eduTV-u

 

Web editor na eduTV-u >>


Sales

 

Praktikant sektora za prodaju >>


HR Team

 

Praktikant sektora za ljudske resurse >>


BusinessAcademy Learning Services Team

 

Praktikant na BusinessAcademy >>


SEO/PPC

 

Praktikant sektora za online oglašavanje >>


Kako da se prijavite?

Ukoliko želite da budete deo našeg kreativnog i dinamičnog tima, i steknete vredno radno iskustvo, prijavite se što pre, možda baš Vi dobijete priliku da budete LAP saradnik u jednom od sektora LINK groupa.

  • Krajnji rok za prijavu: 6.3.2018.
  • Subject mejla: LAP prijava za (naziv pozicije za koju konkurišete)
  • Prijava: CV pošaljite na mejl hr@link.co.rs.
  • Popunite anketu na ovom linku: Anketa LAP.


Oni su prošli LAP program

Radim posao koji me je oduvek interesovao

ljubomirNekada vas život odvede na potpuno drugačiju stranu, počnete da se bavite nečim što nikad niste mislili da ćete raditi, a što se ispostavi kao najbolja odluka u životu. To se dogodilo i Ljubomiru Graovcu, koji je odlučio da studije na DIF-u zameni školovanjem na ITAcademy. Trenerke i patike zamenio je kompjuterom i Adobe alatima i vrlo brzo postao Print & Graphic Designer. To se veoma brzo pokazalo kao najlogičnije i najbolje rešenje po njega. 

– Voleo sam oduvek dizajn. Bavio sam se time malo amaterski, pa sam odlučio da upišem ITAcademy, koja mi je omogućila sve veštine i znanja iz grafičkog dizajna. Najjači utisci sa predavanja na ITAcademy bili su predavači, koji su fenomenalni, od kojih sam mnogo naučio. Sve što me je ikada zanimalo, sve što sam ih pitao, bili su tu da pomognu, bukvalno za svaku sitnicu. Neverovatno je koliko su spremni da podele znanje – kaže Ljubomir.  

Posle školovanja na ITAcademy, Ljubomir se pokazao kao odličan dizajner i započeo je praksu po LAP programu u kompaniji LINK group. 

– LAP mi je mnogo pomogao, jer sam mogao da radim u realnim projektima, što je neverovatno iskustvo. Odgovoran si za sve što radiš i samim tim svaki zadatak je izazov. Stojiš iza svakog projekta, koji će zaista neko i da koristi. To je za jednog početnika fenomenalna stvar. Stekao sam ne samo mnogo iskustva, nego i samopouzdanje. Presrećan sam – dodaje Ljubomir. 

Nakon tri meseca prakse, koliko traje LAP, Ljubomir je pokazao koliko je kvalitetan, vredan, odgovoran i postao je deo tima kompanije LINK group gde je zaposlen kao print dizajner.  

– Svima preporučujem da upišu ITAcademy, jer mislim da je to trenutno najbolja skola koja postoji – zaključuje Ljubomir.

Praksa mi je donela zaposlenje.

borisBoris Pavlić kaže da su ga oduvek privlačile informacione tehnologije i da je znao da će se time baviti, ali da nije znao čime tačno u ovoj oblasti sa bezbroj mogućnosti želi da se bavi. Sve dok nije upisao ITAcademy, a zatim odlučio da nastavi da se usavršava na ITS-u.

– Pre upisa na ITAcademy, osim zainteresovanosti za IT struku, nisam posedovao neka posebna znanja iz ove oblasti. Odabrao sam smer web dizajn, budući da ujedno omogućava ispoljavanje kreativnosti i savladavanje tehničkih veština u vezi sa kreiranjem sajtova. Kao logičan sledeći korak nametnuo se ITS, na kojem sam se opredelio za smer Elektronsko poslovanje, koji kombinuje web dizajn sa internet marketingom. Upravo tada sam i definitivno odlučio da je elektronsko poslovanje nešto čime želim da se bavim – ističe Boris.

On dodaje da sa školovanja na ITAcademy i na ITS-u nosi samo pozitivna iskustva. Naročito mu se dopalo to što su programi savremeni i prate promene i trendove u oblasti IT-ja, a fokus je na praktičnom radu i stvarima koje su odmah primenjive u praksi.

– Pred kraj školovanja, aplicirao sam za poziciju SEO/PPC praktikanta u okviru LINK Apprentice Programa. Za 3 meseca LAP programa stekao sam neprocenjiva iskustva iz oblasti SEO optimizacije, PPC oglašavanja i, uopšteno, oblasti vezanih za internet marketing. Nakon toga sam dobio i posao LINK groupu, gde nastavljam svoje konstantno usavršavanje i sticanje novih znanja – navodi Boris.

Usavršio sam svoje veštine na ITAcademy

vasilijeRadio kao trener u veslanju. Honorarno održavao kompjutere i telefone. Međutim, želeo je više za sebe. Želeo je da proširi svoja znanja i veštine, da napreduje još više i da postane stručnjak. Vasilije Dičić je pronašao pravo rešenje za sebe: upisao je ITAcademy, smer Microsoft Administraciju. 

– Najjači utisci sa školovanja na ITAcademy bili su profesionalnost i ljubaznost. Predavači su toliko stručni i imaju veliku sposobnost da prenesu znanja. Sve to je školovanje na ITAcademy učinilo najboljom odlukom u mojoj dosadašnjoj karijeri – kaže Vasilije. 

Posle školovanja na ITAcademy shvatio je da ima dosta praktičnog znanja i da treba što pre negde da ga primeni. Prijavio se na program prakse LINK Apprentice Program koji obezbeđuje ITAcademy i dobio iskustvo koje će mu značiti celog života.

– Što se tiče utisaka vezanih za LAP program, svi su pozitivni, a pogotovu starije kolege koje su maksimalno uložile svoj trud da nam približe materiju koju smo teorijski obradili tokom školovanja. Nakon LAP programa potpuno sam osposobljen da radim sve poslove vezane za IT administraciju. Ubrzo posle prakse, našao sam i posao – objašnjava Vasilije.

Usavršavanje znanja i veština na BusinessAcademy

sanjaNekad shvatite da ono za šta ste se školovali više nije vaš posao iz snova, poziv koji vas inspiriše ili, što je možda najčešće, nije zanimanje koje vam pomaže da se zaposlite.

Upravo to se dogodilo Sanji koja je, nakon završetka studija na Filozofskom fakultetu, morala da napravi potpuni preokret u svom životu. Počela je da se bavi potpuno drugačijim poslom. Poželela je da bude stručnija u poslu kojim se bavi, pa je odlučila da postane polaznik BusinessAcademy.  

– U suštini, u jednom trenutku sam morala da naravim zaokret, jer je posao pedagoga bilo nemoguće pronaći. Odlučila sam se za BusinessAcdemy, jer sam želela da usavršim svoje sposobnosti i da u poslu koji radim budem još uspešnija. Na taj način sam razvila komunikacione sposobnosti, samopouzdanje, veštine pregovaranja i upoznala mnogo divnih ljudi – kaže Sanja.  

Sanja uspešno izvršava sve svoje poslovne zadatke, odgovara na sve izazove i trudi se da svakim danom doprinese poslovanju svoje firme. Posebno ističe učenje na daljinu, kao veliku pogodnost BusinessAcademy, jer je tako mogla da lakše uskladi posao i školovanje. 

– Online učenje je, takođe, bilo veoma interesantno. To je odlična prilika da osoba razvije određenu samodisciplinu i organizaciju svog vremena, a da istovremeno stekne praktična znanja iz određene oblasti – dodaje Sanja.

Ona je zadovoljna odlukama koje je donela u svom životu. Zadovoljna je kako joj se karijera razvija do sad i koliko joj je školovanje na BusinessAcademy tome doprinelo.

Rad sa ljudima kao glavni pokretač.

anastazijaKomunikativnost i briga za ljude bile su od presudnog značaja prilikom Anastazijine odluke o daljem pozivu. Tokom studija na smeru za socijalni rad i socijalnu politiku samo je potvrdila da je to zapravo bila prava odluka. Zbog toga je odlučila da usavršavanje nastavi na Biznis akademiji.

– Upisala sam Menadžment ljudskih resursa zato što volim da radim sa ljudima. Osim toga, zanimalo me je kako funkcioniše proces selekcije, regrutacije, obavljanje intervjua, ali i drugih poslova koje obavlja ovaj sektor. Želela sam da uđem u samu srž organizacije jedne kompanije.

Upravo ju je to i podstaklo da se prijavi za praksu u kompaniji LINK group i pokaže svoj potencijal. Ističe da joj je znanje koje je stekla na BusinessAcademy bilo od velike pomoći u daljem radu, posebno za vreme trajanja LAP programa.

Zalaganje za pravilno obavljanje radnih zadataka u predviđenom vremenskom roku i profesionalna komunikacija sa kolegama samo su potvrdili celokupan pozitivan utisak koji su kolege imale, te je Anastazija nakon 3 meseca praktičnog rada nastavila da obavlja svoj posao kao zaposlena u LINK-u.

– Zalaganje za pravilno obavljanje radnih zadataka u predviđenom vremenskom roku i profesionalna komunikacija sa kolegama samo su potvrdili celokupan pozitivan utisak koji su kolege imale, te je Anastazija nakon 3 meseca praktičnog rada nastavila da obavlja svoj posao kao zaposlena u LINK-u.

 

Očekujemo vaše prijave!

DOGAĐAJI

Citat dana

Samo čovek koji ništa ne uči, nikada ne greši.
Teodor Ruzvelt

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: