Postavljanje prioriteta


vreme je novacDo sada niko nije dobio trku sa vremenom. Pa čak i onda kada mislimo da ćemo sve obaveze rešiti na vreme, uvek se nešto neočekivano pojavi što preusmeri naše planove.

Upravljanje vremenom je veština koja predstavlja stub poslovnog procesa. Sa njom se ne rađa, ona se uči. Svako ima svoje trikove kako postiže dnevne obaveze i ne mora da znači da svakom prija isti metod upravljanja vremenom. Mi ćemo vam ponuditi samo neke od mogućih rešenja, a na vama je da nađete najbolje za sebe.

Zanimljivo predavanje tokom kojeg ćete čuti o najproduktivnijim metodama za upravljanje vremenom i kako da iste primenite održaće Milica Jovanović, diplomirani ekonomista i specijalista za oblasti strategijsko upravljanje mikroekonomskim sistemima i ekonomsku psihologiju. Vlasnik je i direktor firmi OMNI GROUP Beograd i OMNI GROUP MONTENEGRO Kotor. Milica Jovanović je takođe i autor i vlasnik zaštiċenih prava za metodologiju OMNI GROUP BUSINESS SOLUTION koja je namenjena oporavku različitih tipova preduzeċa u specifičnim uslovima tranzicije.

Posetite nas 24. septembra u 10h u prostorijama LINK group u Cara Dušana 34, Zemunu.

Vidimo se!

DOGAĐAJI

Citat dana

Obrazovanje treba da počne od sebe samoga.
Ludvig Fojerbah

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: