PPC Assistant, koordinator nastave na BusinessAcademy, SEO Asistent, Web Designer, Copywriter - Web urednik, saradnik za podršku klijentima – LINK group

linkMi smo LINKgroup, misijom vođena kompanija. Sa velikom strašću i ambicijom želimo da pomognemo našim korisnicima da postanu uspešniji. Mi iskreno verujemo da je obrazovanje osnov uspeha svakog pojedinca, ali isto tako znamo da današnje obrazovanje ne odgovara potrebama vremena u kome živimo. Zato se trudimo da ga iz korena promenimo i prilagodimo savremenim generacijama. Između naših vizija i realnosti postoji jedino akcija, koju od 1998. godine dosledno sprovodimo. Ako mislite da ste upravo vi neko ko želi da u tom ogromnom poduhvatu bude deo našeg tima, otvoreni smo da se upoznamo i zajedno menjamo svet obrazovanja nabolje.

LINKgroup, vodeći multinacionalni obrazovni sistem, više od 20 godina uspešno se bavi profesionalnom edukacijom i srednjim i visokim obrazovanjem. Poslujemo na teritoriji Srbije, Bosne i Hercegovine, Rumunije, Republike Moldavije i Sjedinjenih Američkih Država, a putem jedinstvenog e-Learning sistema okupljamo polaznike iz preko 120 zemalja sveta.

LINKgroup obrazovna alijansa u Srbiji trenutno okuplja osam obrazovnih institucija: ITAcademyBusinessAcademyInternetAcademyVisoka škola strukovnih studija za informacione tehnologije – ITSFakultet savremenih umetnosti – FSUSrednja škola za informacione tehnologije – ITHSSavremena gimnazijaSavremenu osnovnu školu, International School – ISOKschool. U Rumuniji i Moldaviji posluju LINK Academy i BusinessAcademy, a u Bosni i Hercegovini: ITAcademy i BusinessAcademyInternetAcademy Visoka škola za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo.

Ovim putem prosledili su nam konkurs za poslove:

Prijava:

  • Klikom na oglas dolazi se do forme za prijavu i krajnjeg roka.
  • U subjectu mejla naglasiti: naziv pozicije i naziv škole (ITAcademy, BusinessAcademy, InternetAcademy, ITS ili FSU).
  • Krajnji rok za prijavu je: 23. 6. 2020.
  • Biće kontaktirano samo sa kandidatima koji uđu u uži izbor.

DOGAĐAJI

Citat dana

Uspeh je rezultat neprestane brige za postizanje cilja.
Disraeli