Asistent servisa za klijente (Sarajevo) – LINKgroup

link

Mi smo LINKgroup, misijom vođena kompanija. Sa velikom strašću i ambicijom želimo da pomognemo svojim korisnicima da postanu uspješniji. Mi iskreno vjerujemo da je obrazovanje osnov uspjeha svakog pojedinca, ali isto tako znamo da današnje obrazovanje ne odgovara potrebama vremena u kom živimo. Zato se trudimo da ga iz korijena promijenimo i prilagodimo savremenim generacijama. Između naših vizija i realnosti postoji jedino akcija, koju od 1998. godine dosljedno sprovodimo. Ako mislite da ste upravo vi neko ko želi da u tom ogromnom poduhvatu bude dio našeg tima, otvoreni smo da se upoznamo i zajedno mijenjamo svijet obrazovanja nabolje.

LINKgroup više od 20 godina uspješno se bavi profesionalnom edukacijom i srednjim i visokim obrazovanjem. Poslujemo na teritoriji Srbije, Bosne i Hercegovine, Rumunije, Republike Moldavije i Sjedinjenih Američkih Država, a putem jedinstvenog e-Learning sistema okupljamo polaznike iz preko 120 zemalja svijeta.

LINKgroup obrazovna alijansa okuplja obrazovne institucije: ITAcademyBusinessAcademyInternetAcademyVisoka škola strukovnih studija za informacione tehnologije – ITSFakultet savremenih umetnosti – FSUSrednja škola za informacione tehnologije – ITHSSavremena gimnazijaSavremenu osnovnu školu, International School – IS, OKschool, i Visoka škola za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo  – ITEP.

Ovim putem prosljedili su nam konkurs za posao:

Prijava:

  • Klikom na oglas dolazi se do forme za prijavu i krajnjeg roka.
  • U subjectu mejla naglasiti: naziv pozicije i naziv škole (ITAcademy, BusinessAcademy, InternetAcademy ili ITEP).
  • Biće kontaktirano samo sa kandidatima koji uđu u uži izbor.

DOGAĐAJI

Citat dana

Obrazovanje je progresivno saznavanje sopstvenog neznanja.
Vil Djurant