Praksa iz oblasti računovodstva i finansija – H.art

h.artH.art postoji od 2006. godine sa namerom da interdisciplinarnim pristupom da privredi i pojedincu jedinstveni doprinos. Reč je o HR konsultantskoj kući sa jakim stručnim znanjima i iskustvima na polju razvoja ljudi i kompanija. Bilo da rade sa velikim multinacionalnim kompanijama ili malim domaćim firmama, svakom klijentu pristupaju u potpunost i posvećeni, svesni njegove specifičnosti. Uspeh H.art dolazi sa unapređenjem uspeha njihovih klijenata. To potvrđuje više desetina zadovoljnih kompanija i na hiljade pojedinaca u čijem su razvoju učestvovali.

Osim toga, H.art može dati doprinos i organizacijama koje ne mogu same sebi da obezbede razvoj. Stoga, društvenu odgovornost H.art pokazuje kroz podršku mladim talentovanim osobama i projektima vođenim od strane njihovih organizacija.

Ovom prilikom prosledili su nam konkurs za praksu:

Prijava:

  • Prijavni formular možete pronaći na stranici http://hart.rs/praksa i popunjen poslati na mail adresu praksa.hart@gmail.com. U Subject (Naslov) mejla naznačite da se prijavljujete za praksu iz oblasti računovodstva i finansija.
  • Krajnji rok za prijavu je: 31. 1. 2020.
  • Samo kandidati koji uđu u uži izbor biće kontaktirani.

DOGAĐAJI

Citat dana

Oni koji mnogo znaju - malo govore. I obrnuto - najviše govore oni koji ništa ne znaju. To ima veze. Samo mišljenje može coveka sprečiti da govori.
Anonimni autor