Praktikant menadžmenta - koncertni koordinator klasičnim muzičarima i praktikant dizajna – Udruženje Nove zvezde klasične muzike

nzkmUdruženje Nove zvezde klasične muzike (NZKM) je osnovano u saradnji sa firmom za menadžment klasičnih muzičara iz Nemačke pod nazivom Classicum. NZKM i Classicum zajedno promovišu više od 70 profesionalnih klasičnih muzičara (solista i ansambla) iz raznih zemalja sveta i kroz različite programe rade na profesionalizaciji njihovih karijera, javnih nastupa i njihovom što boljem međusobnom umrežavanju i umrežavanju na međunarodnom nivou. Mi učestvujemo u stvaranju vizuelnih identiteta, organizujemo koncerte i radimo sve što možemo da umetnost, kakva je klasična muzika, može da se širi i oplemenjuje ljude i društva širom sveta.

Pričinjava nam veliko zadovoljstvo što kao jedno udruženje u Beogradu možemo da radimo na međunarodnom nivou i stvaramo kontakte u raznim zemljama sveta. Naši fantastični klasični muzičari nas obilaze i ovde u Beogradu, što nas motiviše da u saradnji sa našim domaćim predstavnicima klasične muzike stvorimo uslove za njihove nastupe širom Srbije.

Radujemo se i da budemo spona između naših mladih klasičnih muzičara iz Srbije i Classicum-a, jer znamo da se među njima takođe kriju nove zvezde na međunarodnom nivou i kontakt sa muzičarima u Classicum-u može da ih odvede do usavršavanja u inostranstvu, pa i do koncertne karijere.

Mi želimo da stvorimo ozbiljnu i veliku organizaciju u Beogradu koja na međunarodnom nivou može aktivno da pomaže karijerama uspešnih i traženih klasičnih muzičara, da se istovremeno umrežimo sa predstavnicima klasične muzike u Srbiji i na Balkanu i još jače povežemo i sa svetom, tako da što više klasičnih muzičara iz drugih zemalja sveta može da nastupa na Balkanu i što više klasičnih muzičara sa Balkana u svetu.

Ovom prilikom prosledili su nam konkurs za poziciju:

Prijava:

  • Svoj CV i motivaciono pismo pošaljite na: prijave@nzkm.org.
  • U subjectu mejla naglasiti: naziv pozicije i naziv škole (ITAcademy, BusinessAcademy, InternetAcademy, ITS ili FSU).
  • Krajnji rok za prijavu je: 4. 8. 2020.
  • Biće kontaktirano samo sa kandidatima koji uđu u uži izbor.

DOGAĐAJI

Citat dana

Ne gubi vreme žaleci zbog grešaka načinjenih u prošlosti. Izvuci iz njih naravučenije i guraj dalje.
Braun