Prijavi se za online Meetup

Tokom ove serije Meetup-a bavićemo se izazovima sa kojim se suočavaju različiti preduzetnici i preduzetnice i osnivači startapa prilikom traženja kupaca na međunarodnim tržištima. Želimo da razgovaramo o tome kako ljudi i kompanije u Singapuru ili Njujorku mogu da saznaju nešto o srpskom startap ekosistemu i vrednosti srpskih prozvoda.

sl1

Naš prvi Meetupu iz serije ENTERPRENEUR 2 ENTERPRENEUR vodiće Gaia Montelaici suosnivačica SxSE Venture Builder i Žarko Kaluđerović startap portfolio menadžer. Oni će predstaviti preduzetnice sa kojima sarađuju na internacionalnom nivou. Podelićemo sa vama iskusutvo Maje Zečević, koja je biomedicinska naučnica i izvršna direktorka health startapa i koja vodi uspešnu karijeru u Silikonskoj dolini. Sa Majom smo nedavno vodili sjajan razgovor u kom je podelila dragoceno i praktično iskustvo koje može biti sjajna direkcija za sve startape koji teže internacionalnom tržištu

Plan razgovora:

4 pm – Connecting to Peer Entrepreneurs inMarkets of Scale; Why and How

4:20pm – Questions and answers

4:45pm – Networking 

 

Dodatne informacije o Meetup-u možete pronaći na OVOM linku.

DOGAĐAJI

Citat dana

Poslovni ambijent ne postaje snažan zahvaljujuci radnoj snazi ili sirovinama, već zahvaljujući stalnom i intenzivnom učenju.
Piter Druker

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: