Probudi pobednika u sebi!

Svakodnevno ste okupirani obavezama te prosto zaboravite da edukaciju i zabavu možete
kombinovati. Na taj način učenje postaje daleko lakše, a u isto vreme istinski produktivno! Koji je jedan od najboljih načina da se zabavite? To je upravo ono što većini ljudi, pored dobre kondicije i zanimacije, obezbeđuje filter za izbacivanje negativne energije. SPORT!

sl1

Zato i ove godine, osmi put po redu, Savez studenata Fakulteta organizacionih nauka organizuje SportBizz! Ovaj jedinstveni projekat drugačiji je po tome što kombinuje dva, naizgled, potpuna ekstrema – sportski i edukativni. Cilj projekta jeste da učesnici suštinski razumeju sportski menadžment i način njegove primene u svim sferama života kroz interakciju sa najvećim sportistima i sportskim stručnjacima, a ujedno i da se zabave.

Ovogodišnja tema SportBizz-a je „Probudi pobednika u sebi”, a on će se realizovati 13. i 14. jula. Prvi dan projekta održaće se u GO Vračar. Kroz interaktivna predavanja, učesnici će imati priliku da se upoznaju sa sportskim vekom i trnovitim putem jednog sportiste. U nastavku dana, imaće priliku da prisustvuju panel diskusiji na temu „Driblaj ili asistiraj” koja je mnogo više od jedne odluke na utakmici. Predstavlja način rezonovanja životnih situacija i kako doći do uspeha. Osloniti se samo na sebe ili imati očekivanja od drugih, zadržati uspeh ili ga podeliti?! Za kraj prvog dana, tu je već tradicionalni KvizzBizz gde će takmičari imati priliku da u grupama rešavaju pitanja iz sveta sporta i na taj način osvoje vredne nagrade.

Sportski, odnosno takmičarski deo, pod nazivom „Savezove sportske igrе”, predviđen je za 14. jul, kada će delegati imati priliku da se oprobaju u timskim sportovima – fudbalu, košarci i stonom tenisu, na terenima Studentskog grada.

Ceo projekat je humanitarnog karaktera, te će kotizacije za učestvovanje u KvizzBizz-u, kao i
turnirima u fudbalu, košarci i stonom tenisu biti simbolične, a nakon projekta celokupan iznos biće doniran Paraolimpijskom komitetu.

Savez studenata Fakulteta organizacionih nauka te poziva da svojim učešćem oplemeniš ovaj
projekat, a zauzvrat možeš očekivati sjajne savete koji ti mogu biti od izuzetnog značaja, kako u poslovnom, tako i u privatnom životu, a ujedno se možeš i sjajno zabaviti.

Prijave će biti otvorene od 6. do 10. jula. Više informacija o projektu možete pronaći na Facebook stranici, kao i na Instagram profilu.

DOGAĐAJI

Citat dana

Mi zapravo znamo ako malo znamo. Sa znanjem raste i sumnja.
Johan Volfgang Gete

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: