Kako ostvariti uticaj na posetioce veb sajta (prodaja na vebu)?

 

 

Seminar  Kako ostvariti uticaj na posetioce veb sajta (prodaja na vebu)?,  obrađuje teme  kao što su brendiranje, komuniciranje, kao i  primena AIDA metodologije na veb sajtu. Predavanje ima za cilj pronalaženje odgovora na neka od ključnih pitanja poslovanja i komunikacije na veb sajtu, od toga kako se privlaci pažnja i izaziva interesovanje i želja do toga kako se posetilac pokreće na konkretnu akciju.

O ovoj veoma aktuelnoj i zanimljivoj temi govoriće vam Miodrag Kostić, direktor i suvlasnik konsalting agencije VEZA d.o.o. i direktor programa poslovne edukacije www.PoslovnaZnanja.com. Na predavanju pod nazivom Kako ostvariti uticaj na posetioce veb sajta (prodaja na vebu)? gospodin Kostić će objasniti sta je AIDA metodologija uticanja na vebu i zašto je ona važna. Predavanje ima za cilj pronalaženje odgovora na neka od ključnih pitanja poslovanja i komunikacije na vebu, od toga kako se privlači pažnja i izaziva interesovanje i želja do toga kako se posetilac pokreće na konkretnu akciju.

Vidimo se 3.12.2011. u 10:00!

DOGAĐAJI

Citat dana

Obrazovanje treba da počne od sebe samoga.
Ludvig Fojerbah

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: