Programer

Ovom prilikom vas pozivamo da se prijavite na konkurs u jednoj od vodećih domaćih kompanija koja se više od 12 godina bavi svim vrstama osiguranja - Delta Generali. Delta Generali Osiguranje je deo Generali grupe, jedne od najvećih grupacija na svetskom osiguravajućem tržištu, koja posluje u preko 60 zemalja sveta a sada si joj potreban baš ti!
Raspisan je konkurs za poziciju:

PROGRAMER

u Direkciji za IT u sedištu kompanije u Beogradu. Ukoliko ispunjavate uslove požurite, pošaljite CV i postanite deo tima koji već godinama suvereno i uspešno posluje.

Klikom na naziv radnog mesta pogledajte detaljan opis posla.


PRIJAVA:

  • Radne biografije možete slati na hrselekcija@deltagenerali.rs
  • U subjectu maila naglasiti: Programer
  • Krajnji rok za prijavu je 31.08.2012.
  • Samo kandidati koji uđu u uži izbor će biti kontaktiraniBesplatno i brzo do profesionalnog CV-a

Ukoliko vam je potrebna konsultacija povodom izrade vaše radne biografije (CV-a), slobodno nas kontaktirajte. Centar za razvoj karijere je polaznicima omogućio specijalnu pogodnost - besplatno kreiranje profesionalne radne biografije u PDF formatu.
Na vašoj DLS platformi, sa leve strane, u Dashboardu se nalazi opcija CV. Klikom na link Vaša radna biografija (CV) pristupate sistemu za izradu CV-a koji će podatke o vašem dosadašnjem obrazovanju, radnom iskustvu i talentima organizovati u profesionalan dokument koji će svakom poslodavcu zapasti za oko i ostaviti pozitivan prvi utisak umesto vas.SREĆNO!

DOGAĐAJI

Citat dana

Ne gubi vreme žaleci zbog grešaka načinjenih u prošlosti. Izvuci iz njih naravučenije i guraj dalje.
Braun