Prospeh

logo

Kompanija Prospeh – Poslovne storitve in digitalne rešitve je srpsko-slovenački start-up usmeren na razvoj inovativnih tehnologija sa fokusom na prehrambenu i agro industriju.

Kancelarije kompanije nalaze se u Beogradu i Ljubljani gde im podršku pružaju Ljubljanski univerzitetni inkubator i inkubator Kancelarije za mlade ‒ Gnezdo.

U skladu sa vizijom kompanije da „hrana 21. veka traži tehnologiju 21. veka”, glavni proizvod Prospeha predstavlja linija prehrambenih proizvoda OriginTrail.

OriginTrail pruža mogućnost svakom kupcu proizvoda koji je u sistemu da lako proveri poreklo sastojaka proizvoda, kao i sve ostale informacije koje se tiču samog proizvoda.

Prospeh je do sada ostvario saradnju sa velikim brojem kompanija i organizacija, kao što su Zelene Doline, Olimpijski komitet Slovenije, SAE Institut, BEST Beograd i nastavlja da učvršćuje kooperaciju sa kompanijama iz cele Evrope.

Web site: www.prospeh.com

DOGAĐAJI

Citat dana

Education is what survives when what has been learned has been forgotten. Obrazvoanje je ono što preživi kada se zaboravi ono što je naučeno.
B. F. Skiner

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: