Prospeh

logo

Kompanija Prospeh – Poslovne storitve in digitalne rešitve je srpsko-slovenački start-up usmeren na razvoj inovativnih tehnologija sa fokusom na prehrambenu i agro industriju.

Kancelarije kompanije nalaze se u Beogradu i Ljubljani gde im podršku pružaju Ljubljanski univerzitetni inkubator i inkubator Kancelarije za mlade ‒ Gnezdo.

U skladu sa vizijom kompanije da „hrana 21. veka traži tehnologiju 21. veka”, glavni proizvod Prospeha predstavlja linija prehrambenih proizvoda OriginTrail.

OriginTrail pruža mogućnost svakom kupcu proizvoda koji je u sistemu da lako proveri poreklo sastojaka proizvoda, kao i sve ostale informacije koje se tiču samog proizvoda.

Prospeh je do sada ostvario saradnju sa velikim brojem kompanija i organizacija, kao što su Zelene Doline, Olimpijski komitet Slovenije, SAE Institut, BEST Beograd i nastavlja da učvršćuje kooperaciju sa kompanijama iz cele Evrope.

Web site: www.prospeh.com

DOGAĐAJI

Citat dana

Edukacija je ključni element preživljavanja jer smo iz perioda industrijske tranzicije prešli u postindustrijsku, koja se bavi obradom informacija, a ne proizvodnjom dobara.
Gordon Mekfarlan

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: